torstai 26. syyskuuta 2013

Metsään meni

Tänä aamuna tein raskaustestin, kuten aioinkin ja tulos oli niin vahva negatiivinen etten katsonut edes tarpeelliseksi laittaa siitä kuvaa tänne. Se veti kieltämättä mieltä aika matalaksi, sillä en millään usko sen tuosta enää positiiviseksi muuttuvan.

Niinpä soitinkin heti aamusta klinikalle ja nyt meillä on aika varattuna huomisaamuksi uutta hoitokierrosta varten. Kuten etukäteen päätimme, vaihdoimme samalla lääkäriä ja nyt aloitamme ikään kuin puhtaalta pöydältä koko touhun. Valitettavasti tiedän vähän liian tarkkaan mitä on luvassa joten en ole asiasta kovin innoissani. Erityisesti ajatus punktiosta saa polvet veteliksi...hrr...mutta ei auta kuin purra hammasta ja kestää.

Jos kuukautiset alkavat lauantaina, sunnuntaina pääsemme piikittämään ja siitä parin viikon päästä koko homma on jo ohitse.

Toki tässä on vielä pikkiriikkinen raskauden mahdollisuus, ja sitä varten asia on varmistettava ennen piikityksen aloitusta tarkalla raskaustestillä (diginäytöllinen Clearblue odottaa kaapissa...). Tosin siinä vaiheessa kun meikäläisellä on toinen kiertopäivä menossa, ei aiheesta kyllä ole tavallisesti mitään epäselvyyttä :)

8 kommenttia:

 1. Sama täällä, niin ällön negatiivinen tulos testiin, että siitä on kyllä kaikki haamut kaikonneet. :( Nyt vaan ketuttaa, kun täti on kuitenkin huitelemassa jossain kylillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mitä ihmettä! Ja kaikki näytti niin hyvältä...:( Todella kurjaa.

   Poista
  2. Joo, täti huitelee teillä tietymättömillä, mutta ei se plussaa silti testiin tuo. Ketuttaa. :( Ärsyttää. :( Ihan oikeasti, jopa vi**ttaa.

   Poista
  3. Voi ei Verona ja Pingu! Kaikki näytti niin hyvältä kummallakin. Vaikka onhan sitä periaatteessa vielä pienet mahkut plussaan molemmilla, tsemppiä ja voimia teille!

   Poista
 2. Voi harmi! :( Olisin niin toivonut plussaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 meillä on ainakin Veronan kanssa maailman ihanimmat kannustusjoukot!

   Poista
  2. Todellakin on! Kiitos kovasti kaikille jotka jaksaa olla hengessä mukana :)

   Pingulle jätin kommenttia omaan blogiin, todella tyhmää tällainen pakko-odottelu. Toivoisin sulle kuitenkin sitä plussaa, jospa se taas huomenna pärähtäisi testiin karkumatkan jälkeen!

   Poista