keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Annoin pikkusormen...

Meillä oli miehen kanssa niin loistava suunnitelma. Kaikki oli mietitty valmiiksi ja ajoitukset huolellisesti laskettu. Ovelana päätimme, että ehkäisy heitetään pois alkukesästä jotta YRITYS voisi alkaa noin niinkuin vaivihkaa kaiken häähässäkän aikana. Sitä ei tulisi juurikaan mietittyä vaan pääfokus olisi naimisiinmenossa ja häiden järjestelyssä.

Jos mitään ei kesän aikana tapahtuisi, syksyllä voisi sitten keskittää siihen täyden tarmonsa ja hössöttää mielin määrin. Mutta kesällä asiasta ei tehtäisi sen suurempaa numeroa, ehei. Meillä olisi MUUTA tekemistä!

Miten sitten kävi?

Molemmilla aivan megalomaaninen VAUVAKUUME päällä! Ei näköpiirissä rohdon rohtoa, lievittäjää tämän syndrooman parantajaksi, tai edes helpottajaksi. Ainut hoitokeino senkun pahentaa itse tautia. Potilaat itse lietsovat itseään minkä ehtivät.

Tässä sitä siis ollaan. Nyt haluaisin tietää, että kuka ne meidän häät nyt sitten järjestää!? Täällä on kaksi toivontonta tyyppiä, varsinkin tämä yksi joka ei kykene mihinkään järjelliseen toimintaan mihin ei sisälly vauvoja, ovulaatiotestejä tai blogeja. Apuva.

Mistä niitä hääsuunnittelijoita löytyykään...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti