tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kun en vaan MUISTA

Tällä viikolla tein jotain hupsua, mikä osoittaa ettei alitajuntaani ole oikein vielä uponnut, että mitä tässä oikein ollaan tekemässä. Oikein jälkikäteen huvittaa.

Viikonlopusta asti on nimittäin ollut aika nuhainen olo ja tuntunut siltä, että tauti on iskemässä päälle. Usein nuhaoireisiin mulla on tapana alkaa ottaa Duactia joka helpottaa röörien pitämisessä auki, ettei nuha edes pääse kehittymään kovin pahaksi. No sunnuntai-iltana alkoi olla jo vaikea saada illalla unen päästä kiinni kun niin niistätytti, ja menin sitten keittiön kaapeilta hamuamaan kyseistä lääkettä, mutta huomasin että vain yksi pilleri oli jäljellä. Tyytyväisenä heitin sen huiviin ja painuin unten maille.

Seuraavana aamuna kaivoin reseptin esiin ja menin töiden jälkeen hakemaan apteekista täyden pakkauksen. Vasta kotona jysähti mieleen, että mitä jos tarkistaisi saako Duactia edes ottaa jos on raskaana. Eipä saanut! Myös imetyksen aikana se on kiellettyä.

Hulluinta oli, ettei tuo koko asia ollut käynyt lääkettä ottaessa edes mielen vieressäkään. Kuinkahan olisi käynyt jos en olisi hakenut uutta pakkausta ja siten käyttöohje ei olisi ollut siinä käden saatavilla (yleensä heitän ne tutuista lääkkeistä roskiin)?

Ei tämä nyt sinänsä mikään vakava juttu ole, varsinkin kun aivan äskettäin tehty raskaustesti näytti negatiivista, mutta se vain osoittaa kuinka syvällä nuo vanhat tottumukset ovat ja kuinka niitä ei älyä vielä yhtään kyseenalaistaa. Toinen asia, minkä olen meinannut monena iltana toteuttaa, on tuttuun tapaan illalla ennen nukkumaanmenoa yöpöydänlaatikosta ehkäisypillerilaatan esiin kaivuu. Parasta olisi vissiin heittää koko jämälaatat roskiin etten vain vahingossa niele niitä...

Olen kuin joku varttuvien sikiöiden kauhu. Varmaan saan vielä näillä harjoituksillani jonkun keskenmenon aikaan, ellen sitten tänä yritysaikana jo ymmärrä kyseenalaistaa "vanhaa elämääni".

( P.S. Ovulaatio- ja raskaustestit tulivat tänään, oli ihan supernopea toimitus! Harmi kyllä en pääse niitä testaamaan koska ohjeista hoksasin, että se oma kierronpituus pitäisi oikeasti tietää, ja minullahan ei ole siitä vielä mitään hajua kuten tuolla alempana kirjoittelin...Odotetaan aikoja parempia, ehtiihän tässä vielä :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti