perjantai 25. kesäkuuta 2010

Järjestelmällinen Vauvatehtailija

Yhtenä esimerkkinä tästä perusteellisesta varustautumisesta vauvahommiin on uutuuttaan kiiltelevä kalenterini. Hieno kovakantinen ja vartavasten hankittu allakkani sisältää nyt merkintöjä kaikesta mahdollisesta liittyen kuukautisiin, tehtyihin raskaustesteihin ja puputtelukertoihin.

Aiemmin kun söin oikeita e-pillereitä, ei kuukautisten kirjaamiseen ollut mitään tarvetta, sen kun vaan laski laatasta taaksepäin koska menkat tulivat aina säännönmukaisesti. Minipillerit tekivät siitä kaikesta selvää jälkeä ja nykyään en tosiaan yhtään tiedä mikä oikea kiertoni on. Nyt siis sitä vauvaa tehdään "sokkona" joten itseäkin helpottaa kun jostain löytyy kaikki historia ylöskirjattuna. Ja jotenkin se on helpotus henkisestikin kun saa edetä viikko kerrallaan ja tarpeen vaatiessa viikonlopun alla tekee sen raskaustestin, mikä taas nollaa tilanteen kokonaan.

Järjestelmällinen minä, jolla on homma hallussa! (tai näin on ainaskin kiva luulotella)

Haluan ajatella, että tästä on apua sitten kun aletaan laskea sitä laskettua aikaa. Onko? Onhan? :D

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa kuumeilijoiden ihmeelliseen maailmaan! Toivottavasti teillä tärppää nopeasti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Sitä tässä itsekin toivotaan :)

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle ja täältähän löytyi oikein mainiota vertaistukea :) (Mä ostin myös kalenterin samaan tarkoitukseen heti kun lopetin pillereiden syömisen. Ja hyvin on vastaavat merkinnät käytössä kuin sulla...)

  VastaaPoista
 4. Hyrsky Myrskynen: huh, kiva tietää! En siis ole ainut joka ottaa tämän homman "viimeisen päälle" :)

  VastaaPoista
 5. Pitäisikö itsekin hankkia uusi kalenteri tarkoitusta varten... Jos vaikka vaaleanpunainen? :)

  VastaaPoista