tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kipuilua ja kummastelua

Alan jo olla vähän kummissani näiden alavatsakipujen kanssa. Kipu on ollut oikeastaan sunnuntaista asti melko voimakasta tuolla munasarjojen paikkeilla, sellaista jännää polttelua ja "turpeaa" kipua. Ihankuin joku rapsuttelisi ja ärsyttäisi sisältä päin jotain herkkiä kohtia.

En oikein ymmärrä miten ovulaatio voisi kestää särkyineen päivineen näin monta päivää, varsinkin kun ne limat tulivat ja menivät jo....? Ja tällaista ei ole ollut ikinä aiemmin, olisin kyllä huomannut. Olen yrittänyt etsiä tietoa aiheesta, mutta ne mitä löysin, olivat lähinnä tyyliin" joillakin kipua on ja joillakin ei". Kuinka lohdullista.

Tässä vaihtoehdot mihin päädyin:
A) Ne ovat ovulaatiokipuja ja kuulun niihin yksilöihin jotka saavat tuta ne nahoissaan tästä edespäin joka ikinen kuukausi.
B) Olen raskaana ja jomotus on kiinnittymiskipua. (näitäkään eivät kuulemma läheskään kaikki edes koe)
C) Joku muu vaiva. Tässä "ihanista" vaihtoehdoista muutamia: kohdunulkopuolinen raskaus, polyyppi, munasarjakysta, joku tulehdus.

Jee jos se on B! Hui, jos se on C. Mutta tämä kipuoireiden tutkiskelu netistä on vähän sama asia kuin lääkärikirjan syynäys, sitä alkaa luulla itseään kovinkin sairaaksi ja tulee vähintäänkin pöpiksi jos ei muuta :P

Taidanpa tehdä raskaustestin koska se on varmaankin helpoin mistä aloittaa...pitäkää mulle peukkuja!

2 kommenttia:

 1. Heips!

  Kyllä mä vaan muistan, että ensimmäinen ovulaatio pillereiden lopettamisen jälkeen oli tosi kivulias ja kipu jatkui pari päivää. Tarkkaa aikaa en muista kyllä enää mutta siis 2-3 päivää ainakin, ihmettelinkin sitä silloin mut laitoin pillereiden lopettamisen piikkiin. Ensin jomotteli silleen siedettävästi ja sitten ihan kamalasti, jopa petissä puuhailu oli vähemmän miellyttävää mutta tuotti tuloksen, koska nyt oon raskaana ja syyskuussa pitäs tulokkaan syntyä :)

  Tuo sun kipuilu voi siis ihan hyvin olla ovulaatio!

  Kiva seurata sun blogia, pidän teille peukkuja.

  VastaaPoista
 2. Sanniainen: tuo oli lohdullista kuulla! Ehkä se on ihan loogistakin koska kyllähän pillereiden lopetus aina jotenkin sitä hormonitasapainoa ja elimistöä järkyttää. Kiitos palautteesta, ja kiva että teitä onnisti :)

  VastaaPoista