sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Operaatio Ovulaatiotesti

Vihdoin pääsin korkkaamaan kaapissa odottaneen ovulaatiotestipakkauksen! Olen tehnyt nyt kaksi testiä: ensimmäisen perjantaina ja toisen tänä aamuna, ja se oli aika helppoa. Pienen yllätyksen aiheutti se, että pakkauksessa oli yksi testilaite ja 7 kpl testitikkuja kun itse oletin että ne kaikki tikut olisivat olleet erillisiä vekottimia testin tekemistä varten.

Tarkoitus olikin, että testitikku kiinnitetään laitteeseen ja kun ne ovat kytköksissä, tehdään testi pissaamalla tikkuun samoin kuin raskaustestin kanssakin. Sitten testi jätetään odottelemaan ja "tekeytymään" kolmeksi minuutiksi. - Helppoa kuin mikä!

Itselläni tulokseksi tuli molemmilla kerroilla tyhjä ympyrä, mikä tarkoittaa sitä että ovulaatio ei ole vielä käsillä. Sitten kun näyttöön putkahtaa hymynaama, on h-hetki käsillä :)

Heittäydyin hiukan säästeliääksi noiden testien kanssa, sillä vaikka tässä postauksessa kirjoitin että arvioin kiertoni olevan n. 26-28 pvää, rupesin jälkikäteen epäilemään että ehkä se on kuitenkin pidempi. Nimittäin ovulaatiotestin ohjeen mukaan tuollaisella kierronpituudella testaaminen aloitetaan päivänä 9, joka minulla oli nimenomaan tuo perjantai, ja jos olenkin aloittanut liian aikaisin, en edes ehdi päästä 7 testitikulla omaan ovulaatiooni! Päätin sitten jättää testailussa lauantain kokonaan väliin ja testasin seuraavan kerran vasta sunnuntaina.

Nyt alkaa olla jotenkin sellainen olo, että teen seuraavan testin huomisaamuna. Jos se näyttää ovulaatiota, tulen kyllä kiukkuiseksi. Mies on nimittäin matkoilla ja seuraavan kerran tapaamme vasta keskiviikkona. Viime ovulaatiokin meni ainakin puoliksi pipariksi kun olimme silloinkin eri paikoissa...:( täytyy vain kovasti toivoa että kaikki menee nyt kohdalleen, sillä harmittaisi jos kokonainen yrityskuukausi menee tällaisten takia piloille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti