lauantai 18. syyskuuta 2010

Blogipoimintoja

Olen huomannut, että lehtiä luen nykyään vähemmän kuin koskaan. Jos joskus olen hairahtunut jonkin lehden tilaamaan, törkkään sen lukemattomien painotuotteiden pinoon (joka tällä hetkellä on puolen metrin korkuinen) ja jonka läpikahlaus jostain syystä tuntuu lähes työltä. Blogeja luen sen sijaan aivan innoissani. Aihepiirit saan valita ihan itse ja myöskin sen, milloin niihin haluan tutustua. Välillä menee viikkoja etten ehdi valtaosaa lukea yhtään, mutta sitten saatan viettää tuntikausia selaamalla kaikki vanhat suokkarit lävitse.

Tässä teidänkin iloksi pari teemaan sopivaa eli vauva-aiheista blogia:


Hulvatonta tekstiä sellaisen kirjoittajan suusta, joka ei alunperinkään halunnut raskaaksi ja ruotii äidin elämää humorisesti ja suoraan tyyliin. Ei välttämättä kolahda kaikille, mutta itse päädyin vahingossa blogiin eilisiltana ja luin melkein koko tuotannon kerralla läpi. Mies ihmetteli moneen kertaan, että mitä oikein hirnun niin kovaan ääneen keittiönpöydän ääressä. Kun sana on hallussa niin se vaan on!
Mihin samastun: huumoriin, kärsimättömyyteen ja siihen kun kirjoitetaan fiilikset ylös just niinkuin ne on


Ihanan piristävää kerrontaa omasta elämästä, vauvanhankintayrityksistä (ja nyt raskaudesta, onneksi olkoon!) sekä tavoitteista kuntoutua & syödä terveellisesti. Meetvurstilakko on pop, paitsi itse voisin versioida sen perinteisesti Karkkilakkona...
Mihin samastun: aihepiiri tuntuu omalta ja kirjoittaja on paljolti samanlaisessa elämäntilanteessa kuin minäkin. Pingu yrittää opiskella ja ymmärtää erinäisiä raskautumis-/raskausajan faktoja ja muistaa jakaa tuotokset siinä sivussa myös lukijoille.


Naispaholainen kirjoittaa kuivan humoristisesti sellaisen ihmisen raskautumisyrityksistä, joka ei ole aiemmin ikinä kokenut vauvakuumetta ja on siitä itsekin ällistynyt. Mutta kuka tietää mitä kirjoittajalle on tapahtunut kun blogi ei ole ollut maaliskuun jälkeen aktiivinen? Vanhat kirjoitukset kyllä kannattaa lukea läpi, ne ovat erinomaisen viihdyttäviä.
Mihin samastun: huumoriin ja loputtomaan analyysiin yrittämisen eri puolista
Mitä juttuja suosittelen: Paskamutsi Vol II , Oppiva Eläin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti