keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Voi tätä piinapäivien piinaa...!

Kylläpä odottavan aika on pitkä. Niitä kuukautisia ei kuulu vieläkään, vaikka nyt on menossa jo kiertopäivä 29 ja merkkejä on koko ajan! Ei tämä silti raskauttakaan enteile, sillä olen tehnyt koko tukun testejä ja kaikkiin piirtyy välittömästi mitä räikein yksinäinen punainen viiva ennen kuin edes kissaa ehtii sanoa.

Ei tästä oikein voi tulla muuhun tulokseen, kuin että reagoin todennäköisesti aika herkästi noihin Lugesteroneihin. Tässä annostus ja kierronkulku:

edellinen PAS:
positiivinen ovistesti KP 17
PAS KP 20
kierron pituus kolmella Lugella 33 päivää

tämä PAS:
positiivinen ovistesti KP 14
PAS KP 17
kahdella Lugella nyt menossa jo KP 29

Kaiken järjen mukaan tämä kierto olisi vähemmällä Lugesteron-annostuksella lyhyempi. Lisäksi ovuloinkin 3 päivää ennemmin. Jos nyt tämä kierto kuitenkin mukailee tuota edellistä, pituudeksi tulisi noin 30 päivää eli toivon mukaan menkat tulevat viimeistään ylihuomenna. Joka tapauksessa aivan ylipitkät piinapäivät, mur.

Ja arvatkaa mitä tämä käytännössä tarkoittaa: jos tuo laskelmani pitää paikkansa, punktio ja alkionsiirto tapahtuvat molemmat sellaisina päivinä kun mies on pakollisella työmatkalla jota ei voi perua (lennot varattu). Joudun siis menemään punktioon ypöyksin - APU-VA!

Silloin ei auta muu kuin kertoa vanhemmilleni koska en mitenkään pysty lääketokkurassa huolehtimaan neiti S:stä, eikä klinikalta edes päästetä yksin matkaan...Ja toinen jännitysmomentti: miten mahtaa käydä meidän heikkolaatuisen sperman pakastettaessa?

Tämä alkaa olla jo niin surkuhupaisaa ettei voi kuin nauraa.

4 kommenttia:

 1. Sinua kiusataan nyt ihan liian suurella jännityksellä... Joskus ihan mietityttää mikä tämän kaiken tarkoitus oikein on!

  Tuohon sperman pakastamiseen liittyen kannattaa tivata (erityisesti jos maksatte hoidot itse) klinikalta, että kannattaako todella pakastaa vai olisiko parempi lykätä hoitoa kuukaudella, Meillä sanottiin etukäteen, että voi hyvin pakastaa (meilläkin oli noita ulkomaan keikkoja), mutta sitten kun pakastetusta tavarasta ei tullutkaan koskaan mitään, niin sanottiin, että sperma kärsii aina pakastuksesta (alkiotkin kärsivät, mistä syystä PAS:n onnistumisprosentti on pienempi kuin tuoresiirron). Meillä ei varsinaisesrti ollut edes ongelmaa sperman laadun suhteen (ei ihan priimaa, mutta ei huonoakaan).

  Mutta jospa täti saapuisi nyt heti niin et joutuisi miettimään koko asiaa - toivotaan niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä maksamme hoidot itse, ja tuosta sperman pakastamisesta oli kyllä puhetta. Ei se ole yhtä hyvä juttu kuin tuoretavara, mutta muuten jää koko homma tekemättä tuon reissun takia ja se ajatus puolestaan tuntuu ihan mahdottomalta...keskenmenon jälkeen toukokuussa ajattelin, että tämä jää nopeasti taakse kun tulen uudestaan raskaaksi mutta en ollenkaan kuvitellut että vielä lokakuussa yritämme ja yritämme. Jotenkin siis kova kiireen tuntu tässä on :/

   Saapa nähdä miten tässä käy. Pakko on kuitenkin yrittää! Kiitos Tuuli kun olet hengessä mukana :)

   Poista
 2. Jos ne Luget aiheuttaa sulle tuollaista.. Mä itse olen pähkinälle allerginen ja käytän Lugen sijaan Crinone-merkkistä emätingeeliä. Ehkä jos saisit tällä kertaa Lugen sijaan niitä niin ei menis kierrot sekaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tiedustella asiaa klinikalta! Luulen kuitenkin, että jos menen valittamaan heille kahden viikon piinapäivistä niin he eivät ymmärrä ongelmaa ollenkaan sillä normaalilla ihmisellä ovulaation jälkeen menee juurikin tuo kaksi viikkoa ennen kuin kuukautiset alkavat :) Minä vain olen tällainen kumma yksilö jolla 7 päivää on ihan normaali olotila :D

   Poista