maanantai 11. lokakuuta 2010

I have a project!

Viime päivinä olen ihastellen lukenut kommentteja lehdistä ja blogeista "ihanasta syksystä" tai "tunnelmallisesta syksystä". Mukavaa, kun joku ajattelee noin, sillä olen jostain syystä ollut aina vankkumaton syksynvihaaja. Tai ehkä se onkin tämä kyseinen vuodenaika joka inhoaa minua, koska tuntuu niinkuin valon vähetessä kaikki energia katoaisi minusta ja elo loppuvuotta kohden tuntuu välillä melkoiselta survivor-taistelulta kun aamulla on pimeä, päivällä on hämärä ja illalla taas kerran pimeä. Onneksi keskipäivällä saadaan vielä jonkin aikaa nauttia ihan oikeasta auringonvalosta, mutta pian sekin vuorokaudenaika joutuu sopeutumaan talveen.

Minä olen itse kesän lapsi ja rakastan valoa ja aurinkoa! Kesällä unentarve vähenee radikaalisti ja mieli on pirteä.

Tälle syksylle on perinteisen syyssynkistelyn lisäksi vielä tämä miehen reissukausi ja vauvakuumeeni, joka näköjään elää ihan omaa elämäänsä. Mietin vähän, että mitähän tästä oikein tulee ja itseään pitää varmaan piristää oikein kunnolla, mutta nyt kun mies sitten lähti ja olen yksin kotona, ei tunnukaan niin kurjalta kuin pelkäsin. Olisihan täällä mukavampi olla kaksin, mutta tiedän, että miehellä on uudessa paikassa hyvät oltavat ja todennäköisesti mahtavia työhaasteita luvassa, joten hyvin tässä pärjäillään.

Ennenkaikkea ihan huippu asia on, että minulle on luvassa tälle syksylle eräs projekti!! Minulle on tarjoutunut mahdollisuus hoitaa eräs remonttihomma kodissamme loppuun, ja sen hoitaminen vaikuttaa asumismukavuuteemme aivan mahtavalla tavalla! Olen tästä tosi innoissani ja sormeni suorastaan syyhyävät, että pääsen soittelemaan remonttimiehille ja miettimään aikatauluja, materiaaleja jne. jne. Siitä tulee varmasti fyysisesti rankkaa, koska mies ei ole paikalla, mutta vanhempani tarjoutuivat oma-aloitteisesti avuksi, ja uskon että heidän + remonttimiesten avulla saamme homman näppärästi loppuun.

Mikä parasta: remontin jälkeen asunnostamme tulee ns. vauvaystävällinen eli sen jälkeen meiltä löytyy paikka mihin tarvittaessa voi sijoittaa vauvansängyn, hoitopöydän ja vauvanvaatteet :) Ja jos ei tuokaan tarve ihan pikaisesti toteutuisi, niin jo pelkästään meidän asumisolosuhteemme tulevat paranemaan huomattavalla tavalla. :)

4 kommenttia:

 1. Olipas ihanan iloinen postaus. Innostuksesi oikein tuntuu ja näkyy! Paljon hauskoja hetkiä projektin kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Itse tykkäsin ennen eniten keväästä, mutta nykyään kevät tuo mieleeni vain oksennuksen hajun ja pahan olon.. :D

  Oon kyllä vähän kateellinen sulle tuosta remonttiprojektista.. (minäkin haluaisin!) toisaalta voin myötäelää remonttihumussa jos kirjoittelet aiheesta sitä mukaa kun asiat edistyvät :)

  VastaaPoista
 3. Mahansa vanki: katsotaan, ehkä aiheesta on luvassa postauksia sitten kun sinne asti ehditään :)

  VastaaPoista