keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Julkkisäidit

Tuoreehko uutinen kertoo, että entinen hiihtäjä Virpi Kuitunen ja Jari Sarasvuo odottavat kevätvauvaa. Paljon onnea heille!

Nykyään olen huomannut, että aina kun kuulen erityisesti "aikuisten ihmisten" vauvauutisia, aivoissa alkaa heti automaattisesti raksuttaa, että kauanko kyseiset henkilöt ovat yrittäneet ja mitä siihen on liittynyt.

Ja aikuisilla ihmisillä tarkoitan tässä 30 v tai yli kolmekymppisiä. Virpi Kuitunenhan on vain hiukkasen vanhempi kuin minä ja lasken siis itseni samaan kategoriaan :) (Onkohan minusta muuten ylipäätään tulossa jonkinlainen ikärasisti kun ennen minusta 30v oli vielä nuori??)

Hollywoodissa on ilmeisesti ollut jo pari vuotta menossa varsinainen nelikymppisten starojen vauvabuumi. En voi olla ajattelematta, että miten se voi olla tuonikäisenä niin helppoa, mutta toisaalta unohtuu myös faktat: näiden julkkisten tulotaso on täysin erilainen kuin meidän tavallisten pulliaisten, joten kaikki maailman hoidot ovat rahan puolesta saatavilla heti.


Muutamina julkkisäitiesimerkkeinä mainittakoon aina käsittämättömän kaunis Halle Berry, joka sai vauvansa maaliskuussa 2008 42-vuotiaana ja toivoisi vielä toistakin lasta kaveriksi esikoiselleen. Täydellisten Naisten Marcia Gross sai kaksostytöt v. 2007 ollessaan 45-vuotias. Mahtavaa kuulla tuollaisista esimerkeistä, koska ne antavat toivoa itselle, vaikkakin siinä todennäköisesti on kokeiltu hoitoja isolla rahalla. Tässähän on vielä reilusti kymmenen vuotta peliaikaa! :D Ei muuta kun rahaa säästämään jos ei ala tärpätä luonnollista kautta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti