torstai 14. lokakuuta 2010

Taisteluasemissa: are you talkin' to ME?

Eilen tuli ihmeteltyä oikein perusteellisesti alkuviikon huonoa oloa, ja kerkesin jo epäillä että kroppa huijaa minua. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kyseessä on työperäinen allergia: heti kun aamulla istuu työtuoliin, alkaa kuvottaa, ha ha!

Ei sentään, ei tilanne noin paha ole vaikka työ ei aina niin jaksaisikaan motivoida. :D

Eilen oli tärkeää tehdä raskaustesti testi siinäkin mielessä, että voin ainakin eliminoida raskauden mahdollisuuden pois, sillä tänä iltana minulla on luvassa eräs asiakastilaisuus jossa ei oikein voi olla nauttimatta alkoholia. Se herättäisi asiaintilasta hieman liikaa epäilyksiä enkä ole mitenkään halukas paljastumaan ensimmäisellä raskausviikolla melkein tuntemattomille ihmisille! Jos olisin ollut raskaana, en olisi vain hämäyksen vuoksi ryhtynyt alkoholia ryystämään vaan olisin toki pidättäytynyt, mutta nyt ei ainakaan tarvitse miettiä tuollaisia asioita vaan voi rauhassa nauttia lasillisen tai pari.

Myöskin olen ajatellut, että nyt aion kuulkaa ottaa tästä vauvaprojektista kunnon niskaperseotteen! Kropan on aivan turha yrittää lähetellä hämäyssignaaleja tai kuukautisten tulla milloin sattuu. Aion ostaa nyt tukun halpoja ovulaatiotestejä ja näyttää tälle kropalleni mistä se kana pissii! Eli kohta aletaan tikuttaa niin pitkälle, että se ovulaatio myös todistettavasti löytyy ensimmäistä kertaa ja kunnolla.

Se sattuu muutenkin loistavaan saumaan (uskoisin näin), koska sain juuri ostettua ensimmäiset lentoliput mieheni luokse. Yhteisen ajan löytäminen vaati melkoista kalentereiden mätsäystä, mutta nyt se on tehty, ja tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että reissu sattuu ehkä otolliseen aikaan! Jos ei satu, ja ovulaatio paikannetaan jonnekin muualle, ei silläkään ole niin suurta merkitystä koska nyt olisi vain pääasia saada oviksesta todistettavasti kiinni. Kierron hiljalleen vakiintuessa se jatkossa löytynee sitten pomminvarmasti ja silloin on turha livahtaa karkuun jos saan vielä miehen yhtäaikaa hollille :D

Huomaatteko, olen varustautunut :) Periksi ei anneta!

3 kommenttia:

 1. Jes, Verona, nyt on oikea asenne! :-)

  Ihanaa, että sait varattua liput miehen luokse, niin on sitten edes jotain saumaa plussaan!

  Mahtavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hyvä juttu, että pääset miehen luo ehkä oikeaan aikaan! :D No, on sitä varmaan muutenki ihan kiva nähdä...

  VastaaPoista
 3. Tuulari: heh, kiitos! Ja nyt on jotain mukavaa mitä odottaa kun piakkoin näkee oman murun. Hyvää loppuviikkoa sinullekin!

  Santtu: On todella kiva nähdä, oikein odotan sitä :) Pitää vaan toivoa, että osuu oikeaan aikaan niin tulee "kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

  VastaaPoista