sunnuntai 24. lokakuuta 2010

I Would Die for That

Pikku Hiiren blogista löysin linkin tähän koskettavaan Kellie Coffeyn lauluun. Onhan se vähän siirappinen, mutta itse tykkään kovasti.

Rentouttavaa sunnuntaita :)


4 kommenttia:

 1. SNIF mikä nyyhky vaara! (Aivan ihana siis. Tunteitteni voimakkuuteen saattaa tosin vaikuttaa "raskas" olotilani, olisi kiva katsoa tämä uudestaan ei-raskaana niin tietäisin onko tämä oikeasti niin koskettava kuin nyt tuntuu. :D)

  VastaaPoista
 2. Äni: No, kyllä minullakin melkein tippa tuli linssiin näin "epäraskaanakin"! :)

  VastaaPoista
 3. Minäpä ilmoittaudun uudeksi lukijaksi. Eilen bongasin olisiko nyt ollut vauvan keskustelupalstalta tämän blogin osoitteen. Ja mitä nyt tähän asti olen juttuja selaillut, niin kirjoitat sen verran mukavasti, että taidan jäädäkin blogisi seuraajaksi. (:

  Tämä oli kaunis kappale kyllä, liikutti kyllä tämänkin epäraskailijan mieltä. Tosin tuossa videolla sanottiin että 1/10 pariskunnista on hedelmättömiä. Minä olen kuullut, että Suomessa viidesosa-kuudesosa pariskunnista kärsii lapsettomuusongelmista. Ei siis laisinkaan niin harvinaista.

  VastaaPoista
 4. A: Heissan ja tervetuloa mukaan! :) Kiva kun on muitakin kohtalotovereita mukana jakamassa kokemuksia. En ole aivan varma, mutta voisikohan olla niin, että lapsettomuuden määrä vaihtelee eri maissa...ihan kamalia lukuja silti ja aina järkyttää ajatella kuinka moni ihminen saattaa jäädä lapsettomaksi.

  Käyhän toki jatkossakin kertomassa kuulumisia miten raskautuminen etenee!

  VastaaPoista