torstai 7. lokakuuta 2010

Vauvakamojen tuputtajat

Tänään meinasin lentää perseelleni kun sain yllättävän puhelinsoiton. Joku puhelinmyyjä soitti tuputtaen jotain lastenkirjoja ja todennäköisesti ehkä myös jonkun kerhon jäsenyyttä, mutta siinä vaiheessa en enää kuunnellut. Kun tajusin, että ne myytävät kirjat ovat pikkulapsille, parkaisin puhelimeen, että eihän mulla edes ole lapsia! Pääsinpähän myyjästä äkkiä eroon.

Jäin silti ihmettelemään, että miten voi olla, että mulle soittaa joka päivä vähintään yksi puhelinmyyjä. Aikaisemmin ne ovat kaupitelleet erilaisia muotilehtiä, mutta nyt repertuaariin ovat tulleet jo vauvakamatkin. Whut!? Mistä helkkarista ne tietävät tästä "salaisesta harrastuksestani" eli vauva-aiheisesta bloggailusta ja valtaisasta vauvakuumeesta.

Sitten hoksasin, että se kirottu Vauva-lehti....Tässä postauksessa haikailin nimittäin kyseisen lehden tarjouksen & ilmaislahjan perään, ja mietin että tilaanko vai enkö. Vaadittiin vain pari kannustavaa kommenttia, ja minähän tyttö tilasin! :)

Samalla avasin portin täysin uudenlaisille romujen & lehtien tuputtajille. Huoh...Itsepähän kerjäsin.

P.S. Minun täytyy muuten tunnustaa yksi juttu. Menin sittenkin tekemään raskaustestin kun jäi niin mieltä vaivaamaan ne viikonlopun oireet....se oli negatiivinen, kuten tavallista. Unen pöpperössä onnistuin vieläpä sössimään ensimmäisen testin pilalle ja siinä meni viimeiset testitikut!

4 kommenttia:

  1. On kyllä joo mullekin tullut osansa tästä ihanasta puhelinmyynnistä! Tavallisten lehtimyynnin lisäksi, mua on yritetty saada mm.bokseriklubiin jäseneksi. Ihan joka kuukausi olisi saanut uudet bokserit postitse! Kysyin kyllä myyjältä, että kuinka usein rouva kuvittelee minun naisena niitä boksreita käyttävän... =)
    Mutta ne puhelut, jotka alkaa kysymyksellä: "meillä olisi tämä uusi nalle puh-lehti tarjouksessa, että minkäs ikäisiä lapsia teillä olikaan?" -on kyllä puheluita, joissa ei ajatella yhtään, että ehkä sillä vastaanottajalla ei ole lapsia tai ehkä kaikilla se lasten saaminen ei olekaan ihan yksinkertaista... Mutta tosiaan hiljenevät aika kiitettävän nopeasti, kun selviää ettei niitä lapsia ole...!(lasten saamisen yrittäminenkin on meillä vasta käynnissä). Luulen, että kyseessä on joku 30 kympin ylittäneiden pommitus... Puhelut kun alkoivat tulla kiihtyvällä tahdilla lähellä kolmenkympin rajaa.. =)

    VastaaPoista
  2. Mullekki soitettiin samasta paikkaa tänään! Ja myyjä kysyi että onko lapsia, sanoin että ei vielä.
    Niin se myyjäs rupes sitte selittämään että jos ihmettelet miks soitetaan sulle, niin onko sulle joskus tulle Vauva -lehti? Sanoin että tulee tällä hetkellä.
    Niin se myyjä kysy seuraavaksi että saako kysyä että onko sulle sitte tulos lapsia!
    Mä olin ihan härreguud mitä se sulle kuuluu... :O En sitte vastannu juuta enkä jaata.

    (tilasin muuten kans tuon vauva -lehden kivan kylkiäisen takia.. :D)

    VastaaPoista
  3. Puhelinkaupustelijoista pääsee helpolla eroon, kun hankkii suoramarkkinointikiellon. Pitää myös muistaa ruksia aina kaikkiin lomakkeisiin, jos esim. osallistuu kilpailuihin tms., että ei halua yhteydenottoja puhelimitse tai sähköpostitse.

    Suoramarkkinointikielto löytyy täältä:
    https://www.telemarkkinointikielto.fi/

    Jotkut firmat tietty kiertävät tämän lain arpomalla satunnaisesti numeroita, mutta sitä tapahtuu paljon vähemmän.

    VastaaPoista
  4. Sissi: Vai naiselle boksereita, kaikkea sitä kuuleekin :D Tuo pommitus on tosi ärsyttävää, mutta luulen että ne silti poimivat nimet ihan randomilla jostain rekistereistä. Voisi sitä silti lähteä jostain muusta oletuksesta kuin että Vauva-lehden tilaajalla on aina lapsia...

    Cherie: heh, tervetuloa kerhoon! Työtäänhän ne puhelinmyyjätkin vain tekee, mutta vähän hienotunteisuutta edes kehiin pliis...:)

    Fru L: Kiinni veti, kiitos vinkistä! Suoramarkkinointikielto aktivoitu joten ei pitäisi tulla enää myyntipuheita tähän osoitteeseen.

    VastaaPoista