keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Ovistikutus - Haamuplussa!

Nyt tiedän vihdoinkin mitä se "haamuplussa" tarkoittaa. Eilen aamuna kun tein ovistestin, ilmestyi sen alapuolelle toinen paljon hailakampi viiva ja tänä aamuna tuli ihan sama tulos. Olen täällä jännännyt kaksi päivää, että kuinka nopeasti se toinenkin viiva lähtee sieltä vahvistumaan eli sattuuko meidän viikonlopun treffit miehen kanssa juuri oikeaan aikaan vai ei :)

Kaikista pahinta olisi, jos viiva vahvistuisi jo huomenna, ennenkuin tapaan miehen. Sen sijaan viikonlopun jälkeinen varma ovis olisi paljon parempi vaihtoehto, koska siittiöthän tunnetusti pärjäävät sisuksissa kaksikin päivää, mutta jälkikäteen niitä on ihan turha yrittää syöttää koska kun ovis on ohi, mikään muu ei enää tepsi kuin odotus seuraavaan kiertoon asti!

Huomenna illalla aion aloittaa myös iltatestit niin pääsen oikein toden teolla toteamaan SEN hetken. Tänäänhän on siis menossa kiertopäivä 15 ja mitään fyysisiä oireita, kuten esim. alavatsakipuja, ei vielä ole.

Tämähän on suorastaan jännää :)

5 kommenttia:

  1. Ihanan jännää! :)

    Omasta kokemuksesta olen kyllä vähän sillä kannalla, että oviksen ja yhdyntöjen aikataulu ei ole aivan niin kriittinen. (Älkääkä nyt pitemmän kaavan mukaan yrittäneet hirttäkö mua!) Meillä ainakin tietääkseni missattiin ovis täysin. Laskelmieni mukaan ovis oli keskiviikkona, ja touhuilimme ahkeraan edeltävän viikonloppuna sekä seuraavan kerran vasta perjantai-illasta eteenpäin. (Anteeksi nyt detaljit...) Noiden perusteella mulle on siis nyt tällä hetkellä jäänyt sellainen mielikuva, että ahkeruus palkitaan (huomattavasti useammin kuin jossain suositellut joka toinen päivä) ja sillä voi korjata ajoituksenkin huonoutta.

    TOSIN täytyy heti korostaa, että mistäs minä tiedän, kun mutu-tuntumalla ja nettilaskureilla olen jälkikäteen oviksen ajankohtaa laskenut. En siis ole tikuttanut, eikä mulla ollut koko kuussa ollenkaan mitään ovisoireitakaan.

    Mutta tämä siis lohdutuksena, että ei kannata heittää toivoa, vaikka ovistestisi plussa vahvistuisi laskennallisesti jo liian aikaisinkin. Aina kaikki on mahdollista. :)

    (Ja loppuun suuret pahoittelut, jos loukkasin tällä jonkun mieltä, se ei suinkaan ole tarkoitus! Kunhan vain höpisin miltä itsestäni tällä hetkellä meidän kokemuksen mukaan tuntuu.)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että teille sattuu ovulaatio juuri sopivaan hetkeen :)

    Yksi meidän opettajista kerran innostui paasaamaan siitä, kuinka munasolu elää vain ja ainoastaan 24 tuntia ja sinä aikana on pistettävä kaikki peliin ja bongattava ovis tunnilleen tai muuten jää lapsettomaksi. Mutta itse uskon Änin tavoin, että ne ovikset voi tulla millon tahansa ja joskus saattaa tärpätäkin, vaikka luulee, että ovis on mennyt ohi. Tosin kyllähän tikut on luotettavampia kuin mutu-tuntuma, mutta ei meitä täällä maapallolla olisi miljardeja kappaleita, jos tarinat 24 tunnista olisi absoluuttisen tosia. Lisääntyminen on maailman luonnollisin asia, joten eihän se voi olla mitään ydinfysiikkaan verrattavaa salatiedettä. Eihän? Toivottavasti ei.

    VastaaPoista
  3. Äni: Jos tuo mitä kerroit, pitää paikkansa, se olisi todella lohdullinen uutinen! :) Onhan se kieltämättä vähän masentavaa ajatella, että onnistumisen mahdollisuudet ovat vain parina päivänä kuussa...

    Jii: Välillä kyllä tuntuu, että lisääntyminen ON nimenomaan salatiedettä :D Hitsi vieköön! Just nyt tuntuu, että omat ainoat vaikutusmahdollisuudet ovat juuri nämä mitä teen nyt, eli tikuttaminen ja samalla oman kropan toiminnan "opiskelu". Nyt ei voi edes miestä kaapata pehkuihin silloin kun itse haluaisi :) Nyt on mukava kokeilla tätä tikutusta, mutta tuskinpa jaksan kovin kauaa...

    VastaaPoista
  4. Huomioikaa lisäksi, että ainakin testipaketeissa yleensä sanotaan, että ovulaatio tapahtuu todennäköisimmin 24-36 tunnin kuluessa positiivisesta tuloksesta eli kun plussaat, vielä seuraavana päivänä voi olla juuri se oikea päivä...

    VastaaPoista
  5. Pepe: Tämä oli mulle ihan uusi tieto, kiitos kun kerroit! Olen ollut jotenkin siinä uskossa, että plussan tullessa ovis koittaa heti...hmm. "Armonaikaa" onkin siis vähän enemmän :)

    VastaaPoista