keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Voiko ihmisellä olla valeraskaus?

Tällä viikolla on ollut outo olo. Maanantai-iltapäivästä asti on äklöttänyt joka päivä, koko ajan voimistuen. Maanantaina se kesti parisen tuntia ja jo tänä päivänä aamusta iltaan, ja ainoastaan syöminen helpotti tähän olotilaan.

Lisäksi se ennustamani sunnuntain tätivierailu ei toteutunutkaan (jos laskee 29 kierronpituudella tästä huolimatta). Tänään on vain ollut pientä tipottelua.

Eikö kuulostakin aivan raskaudelta?

VÄÄRIN! -Tein juuri raskaustestin ja se näytti niin vahvaa negatiivista ettei siitä voinut erehtyä. Ei haamun haamua vaikka kuinka koitti tiirailla.

Johan nyt. On tässä aiemminkin ollut erisorttisia epäilyksiä, mutta tämä oli kyllä niistä oireiden puolesta kaikista vahvin.

Mikä ihme tuohon ellotukseen oikein voi olla syynä..? Olenko henkisesti valeraskaana??

2 kommenttia:

  1. Mä luulen, että ihminen voi psyykkaa itsellensä pahan olon. Mullakin on välillä paha olo, mutta mä luulen, että se on ihan vaan psyykkistä. Tietkö, kuvittelee sen pahan olon, kun niin kovin toivoo... Heh, toivoo pahoinvointia! -Voi meitä pieniä pöpipäitä! ;)

    Mutta siis... kyllähän eläimille tulee valeraskauksia, miksei ihmisille tulisi?

    VastaaPoista
  2. Tuulari: mulla ei ole kyllä ikinä ollut taipumuksia moiseen, ja tuota jatkui niin monta päivää. Kieltämättä ajattelin, että jos tämä on olo kun olen raskaana, niin ei haittaa mutta muuten sitä ei kyllä mielellään siedä! ;)

    VastaaPoista