maanantai 24. tammikuuta 2011

Em - Sinua kaivataan!

Heti kärkeen peräänkuuluttelisin EM:iä Elämän Alku - blogista. Jos luet tämän, voitko laittaa salasanan blogiisi sähköpostiini veronanblogi (@) gmail.com. Blogi meni niin nopeasti salasanalliseksi etten ehtinyt mukaan :) En ole muuten ainoa, sillä eräs yhteinen lukijamme laittoi minulle sähköpostia sillä oli kovin kiinnostunut myöskin pääsemään jatkossakin lukijaksi!

Ja nyt kun tässä nettikavereita peräänkuulutellaan, olisi kiva myöskin tietää mikä on lukijani Riinan status raskauden kanssa. Olen tuolta kommenttibokseista koittanut huhuilla vaan ne kyselyt eivät ole tainneet Riinaa tavoittaa :) Olen kovin kiinnostunut kuulemaan onko Riinan haamuplussa vihdoin vahvistunut eli ollaanko sitä aikuisten oikeasti raskaana!

Onko muita lukijoita raskautunut äskettäin? Kertokaahan tännepäin kivoja uutisia, niitä kaivataan :)

8 kommenttia:

 1. Ei vielä mitään mukavia plussauutisia kerrottavana, mutta tärppipäivät meneillään ja kovasti ollaan panostettu :D Uuden blogin nimikin pyörii jo kovasti kielenpäällä....

  Haleja, Harriet

  VastaaPoista
 2. Ah ihanaa, mua on kaivattu :). Tervetuloa vaan lukemaan blogia kaikki halukkaat! Homma toimii niin, että omalla google-tilillä pääsee lukemaan, kunhan vaan laittaa mulle mailia osoitteeseen elaman_alku@luukku.com. Lisään nettiosoitteesi lukijoideni joukkoon Verona. Voi olla, että joskus vielä jatkan jonkun julkisen tarinan kirjoitusta, mutta toistaiseksi mennään salasanan takana.

  VastaaPoista
 3. Oho, tuntuipa mukavalta, että olet ajatellut minuakin :) Tosiaan en ole huomannut kommenttiboksissa huhuilujasi :) En aina muista katsoa mitä vastaat, jos kommentoin.. :)

  Haamuplussa vahvistui lopultakin ja viikko sitten ultratessa näkyi pikkuisen syke <3 Nyt viikkoja on 7+0, eli ihan alussa vielä mennään.

  Luin myös Harrietin urheilublogia, oletteko Verona ja Harriet ystäviä oikeassakin elämässä? Tai siis ennen blogejakin. Sitten kun Harriet saat uuden blogin pystyyn, alan heti lukijaksi, jos sopii :)

  VastaaPoista
 4. Harriet: Kiva, kiva :) Ilmoittelehan heti kun blogi herää elämään!

  Em: Mahtavaa että bongasit tämän niin pian. Linkki on siis testattu ja hyvin toimii, tulen taas piipahtelemaan jatkossakin!

  Riina: No niin minä vähän ajattelinkin, siksi huhuilin nyt vähän "isommin" :). Onpa mahtavaa uutinen, IHAN HIRMUISESTI ONNEA!!! Nyt oikein leppoisaa odotusta sinne ja käyhän kertomassa kuulumisia miten raskaus etenee. Oletko muuten ajatellut oman blogin perustamista koskaan..?

  Niin, ja ei olla Harrietin kanssa oikeassa elämässä ystäviä. Taidetaan asua eri paikkakunnallakin :)

  VastaaPoista
 5. No niin, nyt on uusi blogi pystyssä! Tervetuloa lukemaan elämäni pienistä ja suurista ilonaiheista uuteen blogiini, joka on nimeltään Talon sydän!

  Halauksin, Lauren (ex-Harriet)

  Riinallekin tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 6. Olen miettinyt oman blogin kirjoittamista, mutta päätynyt siihen, etten halua. Minulla ei olisi niin paljoa asiaa, että saisin kirjoitettavaa edes joka viikko. Enkä ole kovin hyvä kirjoittamisessa, minun tekstini eivät solju mukavasti eteenpäin ja niitä on aika hankala lukea.

  Kyllä tulen kertomaan tänne mitä mulle kuuluu :) Alun jälkeen en uskaltanut kauheasti huudella, kun sulla oli paha mieli ja se vaikea tilanne päällä. Mutta nyt vaikutat taas olevan oma reipas itsesi! (Niin vähän kun ihmisestä voikin tietää blogin välitykellä)

  Lauren, kurkkasin heti blogisi, ja merkkasin suosikikseni blogloviniin :)

  VastaaPoista
 7. Kun nyt kerran kysyt, niin kyllä: on hyviä uutisia. Meillä tärppäsi luomusti ihan yllärinä noin 50 pv pitkästä kierrosta. Taskussa oli jo uusi resepti teroluteja ja lähete samoihin verikokokeisiin, joissa sinäkin olit. Tänään olemme olleet ensimmäisessä ultrassa ja kaikki toistaiseksi hyvin ;) viikkoja nyt 8+5. Olo onnellinen mutta epäuskoinen. Välillä vähän syyllinenkin, mitä me olemme tehneet että nyt jo tärppäsi (vaikkakin lähes vuosi yritystä). Ovuloin monirakkulaisuuden vuoksi ilmeisesti vain muutaman kerran vuodessa, joten pieneksi ihmeeksemme tätä voinee sanoa ;).

  Toivon Verona teillekin kovasti positiivista mieltä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta ja ennen kaikkea sitä parasta lopputulosta! Tsemppiä!

  Vilho

  VastaaPoista
 8. Lauren/Harriet: Hienoa! Kävin heti tsekkaamassa ja tallensin linkin itselleni :) Mukavan näköinen blogi!

  Riina: Olet ollut tosi ajattelevainen, mutta lukijoiden hyvät uutiset kyllä piristää aina :) Hurjasti siis vielä onnea raskauden johdosta ja nauti siitä hyvillä mielin! Perästä tullaan...ihan kohta! Jatkoraportteja odotellaan innolla :)

  Vilho: MitäMitä: ONNEA! :D Syyllisyys ehdottomasti pois sillä varmasti täysin olette vauvanne ansainneet! Vuosi on kaikin puolin ihan riittävästi yritystä, siinä ehtii niin toiveet nousta ja laskea. Tämä oli kaikista paras mahdollinen lopputulos kaiken tuon odotuksen jälkeen :) Olen tosi iloinen sun puolesta. Ja kiitos tsempittelyistä!

  VastaaPoista