torstai 27. tammikuuta 2011

Jouluksi 2011 kotiin

Olen tainnut unohtaa mainita, että pääsin mukaan uuteen vauvaprojektiin! Lyydia Kolikko Heitetty - blogista on perustanut Jouluksi 2011 kotiin - projektin, ja koska se sopii minulle kuin nenä päähän, änkesin mukaan :) Tavoitteena on tietysti raskautua mahdollisimman pian, jotta tosiaankin vauveli olisi nimen mukaisesti maailmassa ennen joulua. Projekti päättyy 17.4. Kivaa olla mukana!

Projektista on merkkinä tuolla sivupalkissa projektinappi.

Muuten päässä ei tällä hetkellä liiku oikein mitään erikoista. On vähän vaikea keksiä kirjoitettavaakaan kun tilanne on niin seisahduksissa tällä hetkellä. Tai, narrasin. Näin "fiksuja" juttuja täällä kelataan:

* Jos on olemassa katumuspilleri ja ehkäisypilleri, niin miksei voi olla raskauspilleriä? Se olisi minusta ihan reilua.
* Säilyisiköhän ne simpat hengissä jos pirauttaisin miehelle, että laitapa kuriirilla tavaraa tulemaan. Tehtäisiin sitten luomu inseminaatio :D

Jep jep...

4 kommenttia:

 1. Ihana projekti!! Ja ihana tuo sivupalkissa oleva kuva, merkkinä siitä! Herkistyn jopa hieman kun katselen sen hentoa suloista ajatusta - taitaa olla sellainen aika kuukaudesta, että herkistyn todella helposti...

  Pääsekö projektiin vielä mukaan? Vai haluaisinkohan pitää ajatukseni hieman erossa vauvahaaveista... Keskittyä zumbaan ja sen sellaiseen ;) Vaikka onhan se koko ajan mielessä - vauva siis, mutta... Ehkä seurailen vaan teidän projektia ja taustailen ahkerasti :D Hyvä idea!

  VastaaPoista
 2. Harriet: on kieltämättä tosi suloinen projektinappi :) Uskoisin, että mukaan kyllä mahtuu. Käy toki ilmoittautumassa Lyydialle jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 3. Luomuseminaatio!! :) Kyllä keinot on monet. Ihastuttava nappi, onnea projektille! *alkaa kohta isovarpaista vetää suonta, kun pidän niitä pystyssä teidän projektille niin usein*

  mä olen ihmetellyt monesti sellaisia juttuja, kuin:
  - jos ihminen voi lentää avaruuteen ja tutkia kaasupalloja satojen tuhansien km:ien päässä, niin miksei ihminen keskity olennaisempaan ja esim. keksi keinoa parantaa syöpä/allergiat/nälänhätä
  - jos voidaan tutkia atomin ynnä muiden minimaalisten molekyylien rakennetta ja jos kerran tiedetään miten vauva saa alkunsa, niin miten voi olla, että vauvanteko on joskus hankalaa eikä syytä välttämättä haluta edes etsiä?

  VastaaPoista
 4. Pingu, mainioita nuokin :) Itsekin olen välillä ihmetellyt, että miten vauvanteon ongelmaa ei voida ratkaista. Koeputkihedelmöityshän hoitaa vain oiretta!

  VastaaPoista