perjantai 21. tammikuuta 2011

Usko is back!

Takana mahtava päivä ja yllättävän kiva työviikko! Mikäs tässä on siis aloitellessa viikonlopun viettoa :)

Omat fiilikset ovat tosiaan kokeneet täyskäännöksen, niinkuin päätinkin. Olen porhaltanut sukkana paikasta toiseen ja pitänyt itseni kiireisenä. Lisäksi työrintamalla tapahtuu vaihteeksi aika mielenkiintoisia juttuja mistä saa ihan uutta potkua työntekoon.

Ihan kaikista tärkein juttu on, että usko vauvan kotiuttamiseen on palannut! En osaa selittää mistä tämä johtuu, mutta rintaan on taas hiipinyt se sama varmuus joka oli ennen joulua, mutta katosi sittemmin. Yhtäkkiä olen taas ihan varma, että kohta me saadaan vauva!! Yritystä on takana reilut 7 kuukautta, seuraavaan kiertoon tulee avuksi clomit, kilpirauhasarvot ovat siihen mennessä vakiintuneet, elämäntavat on kohtuu hyvällä mallilla (sikäli kun niistä on apua) ja ihan kohta päästään vielä kaiken kukkuraksi hoitoihin. Tämä todellakin tulee onnistumaan :)

Tunnen, että raskaus on ihan nurkan takana.

Mies oli todella suloinen tässä eräänä päivänä. Hän sanoi tahtovansa ostaa minulle lahjaksi jotkut kivat korvakorut, ihan muuten vaan. Sanoin, että ihana ajatus, mutta saat ostaa ne sitten lahjaksi kun olen raskaana, tulevan vauvan juhlistamiseksi :) Tästä sovittiin joten nyt vaan niitä "korviksia" odottelemaan! Oma rakas

Muuten, haluaako joku vielä tämän kirjasen itselleen? Vielä olisi 1 kpl jäljellä...

8 kommenttia:

 1. Hienoa, että usko löytyi taas ja pidän peukkuja, että saat ne "korvikset" pian!! ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun usko löytyi taas, jaksaa eteenpäin:) Nyt ei masennuta! Olen päättänyt aloittaa uusia projekteja ja elää elämää NYT! Aika ei saa mennä ohi, vaikka se tuottaa tuskaa välillä! Olisiko aiheellista että muistaisimme niitä omia rakkaita miehiämme jotka ovat kärsineet nämä tuskailut viimeisten kuukausien ajan...

  VastaaPoista
 3. Täälä myös toivotaan, että saisit korvikset mahdollisimman pian! ;) Kovasti tsemppiä ja jaksamista yritykseen!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kyllä teille se vauva tulee pian :) <3

  -Luonnonlapsi-

  VastaaPoista
 5. Upeeta, että sun uskos löytyi taas!
  Pidetään peukkuja että saat korviksesi pian :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, kun jaksat olla noin positiivinen. :) Ja kyllä, varmasti vauva on sieltä pian tulossa!

  VastaaPoista
 7. Hienoa Verona! Uskon myös, että kunhan se porhaltava sukka saa taas parinsa, niin se haikarakin saapuu. Alahan miettiä korvistoivetta! :)

  -Lena

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos, täytyypä lähteä ikkunaostoksille korukauppojen liepeille...:D

  VastaaPoista