maanantai 10. tammikuuta 2011

Tissikivut

Ääk, sivupalkin pupu pyöräytti tänään täyteen 7 kuukautta yritystä!! Mihin tämä kaikki aika oikein rientää...

Eilinen ilta ja tämä aamu alkoi tissikivulla. En yhtään tiedä missä nyt mennään koska olen pudonnut kärryiltä kiertoni suhteen ihan täysin, ja siihen varmasti suurin syyllinen on Clomifen. Tein lauantaina pitkästä aikaa raskaustestin koska edessä oli yhdet pippalot ja halusin varmistaa etteivät pullat ole sittenkin päässeet uuniin.

Eivät olleet, joten jään siis odottelemaan....mitä, menkkoja? Nähtäväksi jää. Minulle se on periaatteessa ihan se ja sama koska kuukausi menee joka tapauksessa sivu suun, mutta sinänsä on jännä nähdä mihin tämä kierto nyt asettuu.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Löysin blogisi "vahingossa" ja kerkesin jonkin verran kirjoituksiasi lukea tässä töiden lomassa. Itse olen melko samassa tilanteessa kanssasi ja 7kk myös meillä takana yritystä. Minulla vaan löytyi hidasteeksi PCO ja nyt minulla clomifen ensimmäinen kierto menossa, joka varmaan vaihtuu yk8, tänään tai huomenna, sellaiset tunteet on. Halusin vaan toivottaa tsemppiä ja jaksamista siulle! Ei oo helppoo ei, ja aika tosiaan tuntuu rientävän! Tuun varmaan jatkossakin täällä pyörimään, jahka tähän blogien ihmeelliseen maailmaan nyt kunnolla tutustun :)

    VastaaPoista
  2. Tytti: tervetuloa mukaan jännäilemään! Ja kiitos tsempityksestä :) Sitä samaa toivon kovasti sinulle! Ei ole kivaa vaan joutua yrittämään sitkeästi kierrosta toiseen kaikkien näiden vaivojen kanssa, mutta yritetään pitää lippu korkealla ja napata se haikara vaikka lennosta kiinni!

    VastaaPoista