torstai 20. tammikuuta 2011

Fiilistelyä + kirja-arvostelu

Heti kärkeen on pakko sanoa, että minulle tuli aivan SUPERHYVÄ mieli sekä tästä että äitiysvaatepostauksesta ja niihin tulleista kommenteista! Varsinkin kevyt mammavaatehaihattelu sai ajatukset ihan täysin pois tästä junnaavasta tuskailusta ja piristi mieltä ihan tajuttoman paljon. Kiitos siis teille kun osallistuitte kivaan hömppäkeskusteluun :)

Mies yritti vähän minua toppuutella, ettei ihan vielä ryhdyttäisi hankintoja tekemään, mutta totesin tänään, että jos tästä tulee hyvä mieli niin ei tämä voi olla kovin pahasta. Niinpä pirautin Henkkamaukalle tilauksen ja lisäsin siihen mukaan pari pienen pientä äitiysvaatetta...Mukaan pääsivät se ihana neuletakki ja tämä toppi. Autoitte minua vakuuttumaan siitä, että kyllä ne ovat aivan ympärivuotisia vaatteita ja siis aivan loisto-ostos! Hih.


Loppuun vielä tämän blogin ensimmäinen kirja-arvostelu, mutta siis tietenkin aihepiiriin kuuluvasta kirjallisuudesta.


Kirja-arvostelu: Yösyöttö / Eve Hietamies

Tämä on kevyttä viihdekirjallisuutta ja kivaa pikku lukemista varsinkin jos on teemasta kiinnostunut eli vauvoista. Tilasin kirjan kirjakerhosta varmaan jo viime vuoden puolella ja se on maannut hyllyssä aina siitä asti, odottamassa että vihdoin ehtisin tarttua siihen. Viime viikonloppuna sitten ahmaisin sen kahdessa päivässä (olen tosi nopea lukija mutta tämä on kyllä oikeastikin aika helppoa luettavaa). Heti alussa koitti yllätys kun kirjan päähenkilö osoittautuikin naisen sijaan mieheksi, mutta se oli ihan virkistävää (en koskaan lue kirjojen tai elokuvien takakansia). Sen sijaan kirjailijan hiukan töksähtelevä kirjoitustyyli vaati ensin hieman totuttelua, mutta lukukokemuksen edetessä siihen tottui ja kirja alkoi tuntua paikoitellen jopa tosi hauskalta ja hörähtelinkin sitä lukiessa ääneen. Yleisarvosana "ihan kiva".


Tiedättekö hyviä vauva-aiheisia kirjoja? Olisi kiva lukea lisää! :)

5 kommenttia:

 1. Mäkin tein tilauksen H&M:ltä tänään. Mukaan ei lähtenyt yhtään teemaan sopivaa vaatetta... :) Mutta pari kivaa uutta neuletakkia, joita voi kyllä tietysti käyttää sittenkin, kun on masua joskus olemassa.

  VastaaPoista
 2. Yösyöttö oli mun mielestä todella hyvällä huumorilla kirjoitettu kuvaus tietynlaisesta vauva"perheen" arjesta :) Toinen mitä voisin suositella vauvakuumeessa elämiseen on "Minä en sitten muutu - Minna Kiistala".

  VastaaPoista
 3. Pingu: pysyit lujana, ihailtavaa :)

  Harriet: kiitos, tuota Kiistala kirjannimeä yritinkin muistella! Pitänee käydä lainaamassa tai ostamassa se :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Jos haluaa lueskella suht kevyttä mutta pohdiskelevaa tekstiä niin mieleeni tuli kirja Esikoinen tulee taloon (toim. Anne Kaustio), jota itse lueskelin ennen esikoiseni syntymää. Teoksessa on eri-ikäisten esikoisten vanhempien ajatuksia ja tunnelmia vauva-arjesta, elämän muutoksista, parisuhteesta, vanhemmuudesta ja arjen tohinasta. Mun mielestä kirja oli kiinnostava ja viihdyttäväkin. Suosittelen. :)

  t. Minni

  VastaaPoista
 5. Minni, kiitos paljon vinkistä! Tuo teos päätyy ehdottomasti luettavien listalle :)

  VastaaPoista