sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Haaste: 8 satunnaista asiaa itsestäni

Kiitos haasteesta Paukkuliini ja Mammamarian!

Tunnustuksen saajan tulisi:
- kiittää tunnustuksen antajaa
- antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
- ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
- kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

1) toinen kissoistani sairastui vastikään vakavasti parantumattomaan sairauteen, eikä huoli ole vieläkään ihan kunnolla pois. Nyt on taas tullut käänne huonompaan suuntaan, mutta uskon ja toivon että se pikkureppana jaksaa vielä sinnitellä korkeasta iästään huolimatta! Sydän murtuisi jos tämä olisi nyt tässä...

2) Raskausaikani on ollut todella harvinaisen helppo jopa näille viikoille asti. Stressinsietokykyni on kuitenkin mennyt ihan olemattomaksi ja mies on saanut hoidella kaikki "ikävät" asiat koska minulta palaa proppu noin viidessä sekunnissa. Muutama viikko takaperin vedin hirveät itkupotkuraivarit erästä teknistä laitetta asentaessa kun en saanut sitä toimimaan. Jälkeenpäin ihmettelin itsekseni että oliko oikeasti niin isosta asiasta kysymys ;)

3) Olen jo aika innoissani jouluntulosta sillä eka kertaa vuosikausiin minulla on ajallisesti mahdollista panostaa joulukoristeisiin sekä valmistautua joulun tunnelmaan leipomalla jo hyvissä ajoin joululeivonnaisia. Tavallisesti havahdun aina noin viikkoa ennen siihen, että kaikki lahjat on ostamatta ja joulu jo ovella!

4) Viime aikoina olen alkanut katsoa enemmän tv-ohjelmia ja nyt tuijotan jopa Big Brotheria. Ugh.

5) Ehdoton lempijäätelöni on Carte D'orin Crema di Mascarpone jota mussutan säännöllisesti. Luulenpa, että tänä iltanakin on pakko ottaa sitä kulhollinen koska sitä niin sopivasti sattuu pakastimessa olemaan...slurps.

6) Mieleni tekisi mennä lähiaikoina elokuviin, mutta en tiedä selviänkö kokonaisesta näytöksestä ilman wc-käyntiä (tai monta), sillä Sintti on ruvennut pomppimaan päivittäin moneen otteeseen virtsarakon päällä ja siitä tulee ihan hurjan pakottava vessakäynnin tarve vaikka ihan äskettäin olisi käynyt! En olisi etukäteen arvannut kuinka voimakkaita liikkeitä vauva voi tuolla kohdussa saada aikaiseksi :)

7) Olen kohta pyykännyt & silittänyt melkein kaikki vauvanvaatteet ja niitä on muuten PALJON. Ajattelin tehdä niistä lähipäivinä kuvapostauksen.

8) Meidän synnytysvalmennus alkaa vasta reilun viikon kuluttua ja minua vähän pelottaa, että vauva ehtii tulla ennenkuin kaikki käynnit ovat takana...

Tämä haaste on kiertänyt varmaan jo melkein kaikille, joten en jaa kahdeksalle vaan seuraaville bloggareille:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti