sunnuntai 27. marraskuuta 2011

RV 37+6: Missä ne supparit luuraa??

Tässä saattaa tulla lähtö synnyttämään periaatteessa milloin vaan, mutta vieläkään ei ole minkäänlaista käsitystä mitä ne supistukset ovat. Voisko saada yhden sellaisen tänne nyt pian, kiitos!? Kroppani ei ilmeisesti ole oikein älynnyt mistä nyt on kyse, eli että tässä ollaan todellakin viimeisillään raskaana ja että tavallisesti kropat treenaavat niitä supistuksia etukäteen. Mutta ei meillä, ehei...

Kaikki ne pienet tuntemuksetkin mitä minulla on ollut, olen todennut joko vauvan liikkeiksi tai sitten ponteviksi iskuiksi virtsarakkoon. Tuosta jälkimmäisestä säteilevä tunne ja kipu ovat niin pistämättömiä ettei niistä voi erehtyä. Olisi mukava tietää, että millainen se supistus oikein on ja miltä se tuntuu.

Edes yksi? Jooko?

Tai ei haittaa vaikka pistetään koko sarja kerralla tulemaan, eli samantien synnärille ja vauva ulos? Miten olisi...?


P.S. Vielä ehtii osallistua kilpailuun. Riina, laitatko vielä kellonajan mukaan arvaukseen, sillä veikkaamasi päivä oli aika suosittu!

5 kommenttia:

 1. Mulla ei ollut yhden ainoota supparia koko raskauden aikana ennen kun synnytys kaynnistettiin 2 viikkoa yliaikaisena... :)

  VastaaPoista
 2. Ei ollut mullakaan supistuksia ennen kuin kaksi päivää ennen synnytystä alkoivat. Ihmettelin aluksi, että mitäköhän kipua tämä on, kun olivat niin lieviä aluksi, mutta voimistuttuaan ei voinut erehtyä, että supistuksiahan ne.. Lopussa niitä tuli kahden minuutin välein järkyttävällä voimalla. Eli ei niitä välttämättä tule ennen kuin vasta silloin, kun on tosi kyseessä ;) Tsemiä!

  VastaaPoista
 3. Minä en olisi takuuvarmasti ikinä tiennyt, että mulla on hajoitussupistuksia ilman tätä vuodelepoa. Nyt vuodelevossa on ollut aikaa tutkailla itseään ja kokeilla masua, onko se välillä kovempi ja onhan se. Mulla harjoitussupistukset eivät siis tunnu mahassa tai selässä yhtään millekään, maha vain välillä kovettuu (enkä tosiaan huomaa kovettumista muuta kun kokeilemalla). Ainoa mistä huomaan supistuksen nykyään on se, että samaan aikaan voi tulla vähän kuuma ja hengittäminen tuntuu jotenkin raskaammalta. Supistuksen jälkeen tulee myös usein pissahätä. Kyllähän monella on niin, että niitä huomattavia supistuksia tulee vasta sitten, kun on tositoimet kyseessä.

  VastaaPoista
 4. Hups, unohdin ohjeet siihen lottoon :)
  Veikkaan, että vauva syntyy aamusta kello kuusi!

  Mun kaveri ei myös koskaan kokenut harjoitussuppareita, vaan pari päivää lasketun ajan jälkeen raskauden ensimmäiset supistukset veivät heti asiaan! Ja homma hoitui sitten todella nopeasti, vaikka oli ensisynnyttäjä. Olikohan kaverini sairaalassa jonkun neljä-viisi tuntia ennen kun vauva synty..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: :)

  Anonyymi: Ehkä minäkin tulen sitten olemaan samaa joukkoa, ainakin siltä kovasti näyttää :)

  Em: Minäkin olen yrittänyt tarkkailla kroppaa huolellisesti, mutta ei niitä vaan ole. Jospa nyt olisi sitten niin, että kun eka supparit tulevat, niin olisi todellakin samantien tosi kyseessä :)

  Riina: Veikkaus päivitetty :)

  VastaaPoista