perjantai 4. marraskuuta 2011

RV 34+4: ÄITIYSLOMALLA!

Rankan viimeisen työviikon jälkeen sekin päivä vihdoin koitti, että olen tosiaankin ÄITIYSLOMALLA :) :)

Työpäivät olivat todella kiireisiä, ja vasta viimeisenä päivänä kun siivosin viimeisetkin paperikasat, arkistoin sähköpostit ja kävin hyvästelemässä työtoverit, tajusin että olen todellakin lähtemässä täällä vähintäänkin hyvin pitkäksi aikaa ellen jopa lopullisesti. Pelkäsin etukäteen tunnemyrskyä ja kyyneleitä, mutta sen sijaan minua lähinnä hihitytti tilanteen absurdius, ja että tämä kauan odotettu päivä on tosiaankin nyt käsillä. Leveä hymy huulilla lähdin työpaikalta ja hoin itselleni, että usko pois, äitiyslomalla ollaan :)

Kävin heti ostamassa 2 pakettia hajustamatonta ja herkkäihoisen pyykinpesuainetta, toisen kirjopyykille ja toisen valkopyykille. Nyt menenkin heti pyykkäämään Sintin vaatteita jotta pääsen kohta silittämään ja järjestämään ne lipaston laatikoihin häntä odottamaan...

Tervetuloa
...päivätorkut
...siisti koti
...hyvät yöunet
...vauvantarvikkeiden järjestely (vihdoin!)
...aika ystäville
...lukeminen
...BLOGGAUS ;)

Ihanaa, äitiysloma!

13 kommenttia:

 1. Ihanaa! :) Mullakin alkaa äitiysloma ensi viikon jälkeen ja aion "juhlistaa" sitä ostamalla mm. ensimmäisen pienen vaippapaketin, vanupuikkoja, voidetta ja muuta mitä vielä puuttuu ennen vauvan tuloa :D Tuntuu sitten taas pikkuisen todellisemalta lähestyvä vauvan tulo :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ja aikaansaavaa äitiyslomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa äitiyslomaa!! Nauti olostasi! :)

  VastaaPoista
 4. VERONA!!!
  Sellaiset 2 miljoonaa onnenhalia siitä, että kauan odotettu äitiysloma on nyt vihdoin alkanut. Olen niiiin iloinen sun puolesta. :) :)

  VastaaPoista
 5. Ai että muistan vielä tuon fiiliksen edellisvuoden keväältä. Se oli ihanaa aikaa se :)
  Itse en tajunnut/malttanut levätä ja naurahtelin vain "nuku vielä kun voit" -kommenteille, mutta jälkeenpäin voin sanoa että olisipa kannattanut ottaa neuvosta vaari!
  Onnellista odotuksen loppuaikaa sinulle!
  -Nelli

  VastaaPoista
 6. Ja kaikelle tuolle minäkin sanoin hyvästit kun meidän napero syntyi ;) nauti vielä omasta ajasta! Ja vietä ihana äitiysloman alku!:)

  VastaaPoista
 7. Rentouttavaa äitiysloman alkua sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Ota ilo irti äitiysloman alusta! :)

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 10. Googlailin IVF:stä tietoa ja osuin sivuillesi pitkästä aikaa. Onnittelut äippäloman alkamisesta ja ihanaa vauvantuoksuista talvea :)

  VastaaPoista
 11. Nauti todella jokaisesta päivästä ja tee kaikkea mukavaa :) Mä en ehtiny olla kun 2viikkoa äitiyslomalla kun poika päätti ottaa varaslähdön maailmaan!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille ihanista toivotteluista! :)

  Henna: Onnea siis vaan sullekin :) On se mukavaa kun pääsee vihdoin hoitamaan tätä varustelupuolta ihan rauhassa!

  Susilapsi: Hahaa joo, ei näistä taida pystyä nauttimaan kun tasan siihen asti että vauva saapuu! Sitten onkin jotain muuta tekemistä ;)

  Tuulari: kiitos ja kiva kuulla susta! Lycka till sinne :)

  VastaaPoista