tiistai 13. joulukuuta 2011

Babyshowerit

Olen kokonaan unohtanut kirjoittaa ihanista vauvakutsuista, jotka ystäväni järjestivät minulle reilu kuukausi sitten. Kyseessä oli aivan ihana päivä jossa päivänsankaria hemmoteltiin viimeisen päälle ja he olivat ajatelleet asiaa jopa niin pitkälle, että niitä ei järjestetty minun kotonani vaan erään ystävän luona joten ei tarvinnut edes siivota! Sain tietää kutsuista etukäteen joten minun tehtäväkseni jäi vain laatia vieraslista, toimittaa yhteystiedot ja saapua paikalle. Mikäs sen helpompaa :)

Ystävät olivat leiponeet pöydän täyteen makeita ja suolaisia herkkuja, sekä alussa nautittiin tietysti vaaleanpunaista (alkoholitonta) kuohuviiniä tervetuliaismaljana. Kakusta en valitettavasti löytänyt kuvaa, mutta se oli myös ihana ja teemaan sopivasti väriltään vaaleanpunainen :)


Juhlissa leikittiin seuraavanlaisia leikkejä:
- vauvan nimi- ja syntymäaika-arvaukset, jotka sain vihkoon talteen. (Nyt ollaan syntymäajan perusteella menossa noin puolivälissä! Vauvan tulevaa nimeä ei arvannut kukaan oikein)
- jokaisen piti listata niin monta käyttötarkoitusta vauvanharsoille kuin keksii, ja voittaja sai palkinnon
- vauvanruokien maistatusta silmät sokkona (Hyyyii kamala, vauvaparat kun joutuvat moisia sotkuja syömään!)
- kokoelmasta vauvantarvikkeita minun piti arvata mitä ne olivat - yllättävän vaikeaa puuhaa!
- vauvanvaippoihin oli sulatettu eri suklaapatukoita ja kaikkien piti antaa oma veikkauksensa oikeasta yhdistelmästä (kts. kuva ylempänä)

Lisäksi sain vaikka mitä ihanuuksia lahjaksi, mm. erilaisia vauvanvaatteita, leluja, peiton ja tietysti eka kuvassa näkyvän vaippakakun. Siellä sisällä on yksi tuttipullo ja itse kakku koostuu kahden eri koon vaipoista. Kaiken kaikkiaan tämä oli aivan mahtava päivä, voin lämpimästi suositella vauvakutsuja!

5 kommenttia:

 1. Hahhahhaa, karmaisevan ihana tuo suklaavaippaleikki! :D Mullakin oli omissa kutsuissani vauvan soseiden maistatusta, ja itse yllätyin kuinka hyvänmakuisia ne olivatkaan. Tosin meillä oli testissä vain marja- ja hedelmäsoseita.

  VastaaPoista
 2. Ihana yllätys. :)

  Miten muuten masuasukki jakselee?

  VastaaPoista
 3. Äni: No, mulle syötettiin niiden marjasoseiden lisäksi mm. rosvopaistia - kylmänä :D Mut en ole koskaan tykännyt edes niiden hedelmä- ja marjasoseiden mausta, eikä mielipide muuttunut nytkään.

  Pingu: Siellähän se masussa tyytyväisenä köllöttelee, ei ole ilmeisesti minkäänlaista kiinnostusta sieltä poistumiseen ;) Vieläkään ei ole supistuksia eikä mitään poikkeavaa, joten tässä taitaa mennä tovi...

  VastaaPoista
 4. Hauska toi suklaavaippa!!
  Mun piti kans omilla kutsuilla maistella sokkona, mut hedelmä- ja marjasoseista pidän oikeasti, olen niitä välillä ostanut itselleni jälkiruuaksi ja evääksi :) Mutta ne ruuat, varsinkin kylmänä! Iuh :D

  VastaaPoista
 5. Riina: Ne suklaavaipat herättivät kaikissa aika paljon hilpeyttä, olivat aika autenttisen näköisiä ;)

  VastaaPoista