tiistai 20. joulukuuta 2011

RV 41+1: Pientä edistystä + kohta sairaalaan

Eilen irtosi limatulppa, jee! Piti käydä heti netissä tutkimassa, että mitä se oikein ajallisesti tarkoittaa synnytyksen alkamisen kannalta, mutta skaala oli aika laaja: se saattaa alkaa nähtävästi irtoamisesta päivän sisällä - kahden viikon sisällä. Ehdin jo ihan pikkuisen toivoa, että meillä olisi käynnistynyt spontaanisti viime yön aikana, mutta ei sentään joten kotona vielä ollaan.

Mutta piakkoin lähdetään sairaalaan ja sitten selviää käynnistelläänkö vai ei! Sairaalakassi lähtee silti toiveikkaasti mukaan ;)

13 kommenttia:

 1. Oih, tulee jouluvauva!! TSEMPPIÄ!!!

  VastaaPoista
 2. Jes, kyllä se siitä nyt lähtee! Supertsempit!! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja toivottavasti saat jäädä sillä reissulla sairaalaan :)

  VastaaPoista
 4. Paljon voimia 'maratooniin' :) t. Vipe

  VastaaPoista
 5. Kyllä se varmaan noilla viikoilla tarkottaa synnytystä ennemmin muutaman päivän kuin useamman viikon sisällä. :) Kyllä se synnytys vaikuttais olevan lähdössä käyntiin ihan itsestään, toivottavasti niin käy! Ja hei, nyt ei oo enää pitkä aika jäljellä, kävi miten kävi.

  VastaaPoista
 6. Oijoi, toivottavasti se enteilee pikaista synnytystä! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Onnea kovasti matkaan ja toivottavasti pieni saadaan maailmaan ennen joulua! :) Toivottavasti ei tarvitsisi käynnistellä, kyllä tuo limatulpan irtoaminen enteilisi että synnytys lähtisi itsestään käyntiin ja toivottavsti niin käy pian!

  VastaaPoista
 8. Onnea matkaan ja paljon tsemppiä!

  VastaaPoista