maanantai 5. joulukuuta 2011

RV 39: Teoria synnytyksen ajankohdasta

En ole lähtenyt vielä synnärille, jos sitä luulitte hiljaisuudesta päätellen. Olen ollut ihan poikki lauantaisesta shoppailukierroksesta ja illanvietosta elokuvan & pizzan merkeissä. Kyllä, vaikka on jo maanantai! Tänään puolestaan takana on 8h yöunet ja peräti kahdet päivätorkut sekä leppoisa iltapäivä ystävän ja hänen pikkuisen 9-kuukautisen poikansa kanssa.

Tänään on ollut vähän kumma olo ja toivon, että se enteilee pian alkavaa synnytystä. Jos ei muuta, niin pistän toiveeni tähän teoriaan synnytyksistä kuun vaiheiden mukaisesti (kts englanninkielinen linkki). Sen mukaisesti kuun vaiheita tulkitsemalla h-hetkeni koittaisi jo 10.12. Tämähän sopisi minulle loistavasti sillä se tarkoittaisi että vauva olisi maailmassa jo lauantaina ;)

3 kommenttia:

 1. Aika jännä linkki. Katsotaan, miten käypi sun synnärille lähdön kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Ei toiminu mulla ainakaan esikoisen kans. :D Sen ois pitäny tuon mukaan syntyä 2. joulukuuta, mutta käynnistettiin ja syntyi vasta 9. päivä... Tämänhän pitäis sitten kans syntyä kai 10. päivä, mutta toivon kyllä että syntyis jo aiemmin tällä viikolla. Mulla on kuitenkin nyt jo rv 40+4.

  Ei kannata liikoja kuulostella oloja ja odotella synnytystä. Usko pois, mulla on kokemusta. :D Esikoista odottelin innolla syntyväksi jo rv 37, kun oli "sellasia oloja". Ja se tosiaan käynnistettiin sitten melkeen viis viikkoo myöhemmin... Tätä en oo osannu edes vielä odottaa syntyväksi ja luulenkin, että oon aika hämmästynyt sitten kun tää viimein syntyy. :P Paitsi jos käynnistetään, sitten ehtii asennoitua.

  VastaaPoista
 3. Paukkuliini: Toivon toivon TOIVON että tässä tapauksessa tuo uskomus pitää paikkansa ;)

  Veera: Kuules, toivotaan nyt että ollaan molemmat tämän teorian mukaisesti synnärillä pyngertämässä 10. pvä! ;) Sulla varsinkin niin ei tarvisi mennä käynnistykseen. Yritän olla kovin odottelematta synnytystä, mutta kyllä sitä vaan varsinkin öisin tahtoo havahtua pienempäänkin liikkeeseen mahassa ja ajatella, että joko nyt. Mutta ei auta, lähtö on sitten kun se on...Lycka till, toivottavasti pääset synnyttämään pian!

  VastaaPoista