perjantai 5. marraskuuta 2010

9 kuukautta

Muutama päivä sitten ihmettelin täällä, että eikö Suomessa ole muita lehtiä jotka keskittyvät pikkuihmisiin kuin Vauva-lehti ja KaksPlus, mutta löytyipäs vielä yksi! Eilen tarttui paikallisesta Prismasta mukaan lehti nimeltä 9 kuukautta, ja se näyttää tältä:
En ole vielä ehtinyt perehtyä opukseen muuten kuin lyhyesti selailemalla, mutta ainakin tähän asti vaikuttaa oikein hyvältä ja kiinnostavalta. Nimensä mukaisesti lehti kertoo odotusajasta ja vauvoista, eikä niinkään lapsiperheen elämästä kuten esim. Kaksplus, sillä ymmärrettävästi se aihepiiri tuntuu vielä vähän vieraalta kun tässä hädin tuskin ymmärtää vielä vauvoistakaan mitään! Odotuksesta juttua tuntuu olevan paljonkin, joten en malta odottaa että pääsen uppoamaan sohvannurkkaan lehden kanssa ja tutustumaan sisältöön vähän perusteellisemmin.


P.S. Kurkatkaapa muuten sivupalkkiin! Ylitin itseni ja onnistuin kuin onnistuinkin lisäämään sinne osan seuraamistani blogeista ;) Oikeastaan se ei ollutkaan niin vaikeata kuin pelkäsin, sillä epäilin joutuvani koodaamaan jotain, mutta tämä Bloggerhan on laadittu juuri tällaisille IT-uusavuttomille kuin minä :D

2 kommenttia:

  1. Lukisit tarkemmin kommenttisi, siellä kun mietit onko muita lehtiä sinulle joku olikin kommentoinut ko. lehden olevan olemassa. :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Bloggerissa on sellainen ominaisuus, että kun vanhemmat postaukset valuvat näyttöruudulla "alaspäin", on vaikea havaita niihin tulleita uusia kommentteja , varsinkin jos on "päällä" paljon luonnoksia odottamassa. Tykkään todella paljon saada kommenteja, ja vastaankin aina ihan jokaikiseen niistä. Jos en vastaa, en ole huomannut kommenttia, kuten tässä tapauksessa.

    VastaaPoista