maanantai 1. marraskuuta 2010

Matka "Miehelään" takana

Kotona ollaan taas! Olipa ihana viettää viikonloppu oman kullan kainalossa, pitkästä aikaa ja nauttia yhdessäolosta.

Samalla tuli vietettyä vähän blogilomaakin, osin tarkoituksella ja osin tahattomasti. Lauantai-iltana kun rupesin suunnittelemaan taas blogin pariin palaamista, fiksuna tyttönä menin ja rikoin samantien miehen usb-nettitikun ihan palasiksi! :D Toivottavasti huomenna hän saa ostettua uuden, jotta skype-puheluihin ei tule ihan kovin pitkä tauko...

Vauvantekoa on myöskin harrastettu viikonloppuna aika "tehokkaasti", hehheh. Pakkasin mukaan kasan ovulaatiotestejä ja kertakäyttökippoja, ja testailin välillä jopa pari kertaa päivässä. Testitulokset ovat olleet aika oudohkoja, mutta niitä analysoin varmaan huomenna vähän tarkemmin. Haluan myöskin päästä tikuttamaan vielä tälle illalle ja huomisaamulle uudemman kerran, jotta pääsen muodostamaan asiasta kunnon mielipiteen sillä nyt tämä touhu vaikuttaa vähän erikoiselta..

Niin, ja nappasin muuten ennen reissuun lähtöä matkalukemisiksi KaksPlus-lehden, koska Vauva-lehti petti eikä laittanut vieläkään tilauksen eka numeroa tulemaan, ja täytyy todeta, että KaksPlus on tosi hyvä! Vauva-aiheisten lehtien "neitsyys" on nyt siis korkattu ja olen oikein positiivisesti yllättynyt. Ainakin tällaiselle aiheesta vähän tietävälle kyseessä oli melkoisen mukava tietopaketti ja suorastaan ahmin sitä menomatkalla koneessa :) Siltikin, olisi MUKAVA jo saada se Vauva-lehtikin, toivoo (=vaatii) nimimerkki "Malttamaton".

Olisin muuten ostanut takaisintullessa jonkun toisenkin vauva-aiheisen lehden, mutta valikoimissa näytti olevan vain nuo edellämainitut kappaleet. Onko tosiaan näin, että Suomen markkinat ovat liian pienet useammalle saman teeman lehdelle vai puuttuiko valikoimista jokin merkki? Tietääkö joku?

5 kommenttia:

 1. Nyt pidetään peukut pystyssä, että teidän tehokkuus palkitaan! :)

  Vauva-lehden uusin numero ilmestyy vasta tämän viikon perjantaina ;) Tilasin ko. lehden muistaakseni noin puolisen vuotta sitten kun sain niin mahtavat kylkiäiset (2 bodya ja vauvan sammakkolusikka) :D Tietääkseni Vauva-lehden ja KaksPlussan lisäksi ei muita vauvalehtiä ole. Meidän Perhe taitaa olla enemmänkin vauvoja ja myös isompia lapsia koskeva lehti.

  VastaaPoista
 2. Heips!
  Törmäsin blogiisi aivan sattumalta, ja luin kaikki kirjoituksesi yhteen putkeen. Niin tutun kuuloista!
  Olen myös yli 30-vuotias, esikoista kovasti toivova tyttölöinen.
  Ehkäisy (pillerit) pois nyt (vasta) 2. kk:tta. 12 vuotta pillereitä syöneenä mietityttää kovin mitkä oireet johtuvat niiden lopettamisesta ja mitkä oireet voisivat liittyä raskauteen. Välillä on lähes sekoamispisteessä näiden pohdintojen kanssa :D
  Mieheni kanssa päätettiin lähteä yrittämään tulee, jos on tullakseen -periaatteella. Melkeinpä kyllä arvasin mitä tuleman kohdallani pitää. En siis meinaa pysyä housuissani ;)

  Itsekään en aina oikein ymmärrä tätä nykypäivän "raskausslangia" ja lyhenteitä, niin on erittäin mukava lukea tekstiäsi.

  Toivon teille ISOSTI ONNEA yritykseen!!!
  T.SL

  VastaaPoista
 3. Jii: kiitos :) Minä jotenkin kuvittelin tilanneeni lehden vielä viime kuun puolella, saadakseni myös lokakuun lehden, mutta ehkä erehdyin. Täytynee kipaista kauppaan ostamaan se, "harmi" :D

  SL: Kiitos, ja tervetuloa blogini pariin, kohtalotoveri! :) Tosi tutulta sinun tarinasi kuulostaa. On NIIN vaikeaa yrittää pysyä coolina ja antaa raskauden tulla omalla painollaan. Itse olen jo lopettanut yrittämästä kun se ei kuitenkaan sovi minulle :) Kovasti onnea vauvaprojektiin!

  VastaaPoista
 4. Blogia lukeva kuumeilija ilmoittautuu täällä, ollaan todella samantyyppisissä tilanteissa iän ja yrittämisen suhteen ;)

  Sellainen lehti kun 9 kk on eksynyt välillä ostoskärryyni. Taitaa ilmestyä vähän harvemmin mutta on ihan hyvä lehti.

  VastaaPoista
 5. M: enpä tosiaan huomannut kommenttiasi kuin vasta tänään ja siksi tämänpäiväinen postaukseni :( tervetuloa siis kuitenkin mukaan kuumeilemaan ja jännäilemään!

  Laitahan kuulumisia miten raskautuminen etenee, kovasti plussatuulia! :)

  VastaaPoista