perjantai 26. marraskuuta 2010

KP 14 - ovisplussat häämöttää

Tällä viikolla elämä on sujunut alkuviikon morkkiksista huolimatta aika mukavasti. Työahdistus ja työpaikan tolkuton kiire on helpottanut, joten vanne pään ympäriltäkin on alkanut löysätä ja olen touhuillut rästihommia suorastaan innoissani. Ja sitten kun töissä on ollut touhukas olo niin tämä touhukkuus on onnistunut välittymään myös kotiin, mistä olen iloinen. Vihdoinkin saan kotona jotain aikaiseksi ainaisen uupumuksen sijasta!

Toisaalta ehkä tämä ylimääräinen energia voi selittyä myös sillä, etten ole urheillut tällä viikolla yhtään. Se on todella aikaa vievää puuhaa, mitä normaalisti teen ihan mielelläni mutta nyt ei ole huvittanut ollenkaan ja siihen yksi syyllinen on kova pakkanen. Ulkona on inhaa liikkua kun on niin kylmä! Brr.

Perinteisen kuukautisten alkamispettymyksen takia siirsin kaikki ajatukset vängällä syrjään liittyen kiertoon, enkä siis uhrannut sille ajatustakaan. Yhtäkkiä tajusin, että aletaan olla sillä ajanjaksolla, kun piakkoin on luvassa otolliset päivät eli suomeksi sanottuna ovulaatio!! Tänään on menossa kiertopäivä 14. Täällä ollaan jo ovistikut tanassa odottamassa milloin pääsee taas tikuttamaan.

Toimintaa, jee! :)

Viime kierrossa mojovat plussat ajoittuivat kiertopäiville 21 & 22, mikä on todellakin ihan kohta. En ymmärrä mitä oikein ajattelin, kun viimeksi epäilin että ne eivät satu samaan aikaan kun miehen kanssa nähdään, koska nyt näyttää tosiaankin niin uskomattoman todennäköiseltä että ovuloin juuri silloin!! Jos meillä oikeasti käy tällainen munkki, niin lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että se tilaisuus hyödynnetään oikein viimeisen päälle :))

Se ei ole kuitenkaan kiveen kirjoitettu, koska näemme lauantaina ja edellisestä kierrosta mallia ottaen plussat tulisivat pe & la. Jos kuitenkin plussat tarkoittavat sitä, että plussaushetkestä ovulaatio koittaa vasta 24-48 h kuluttua niin silloin puolestaan toivoa on ihan eri tavalla. Nyt pidän peukkuja sille! Tikkujakin on vielä jäljellä hirmuinen kasa joten niillä pärjätään vuorenvarmasti, varsinkin kun tunnistan jo ne oireet aika hyvin eli tikkuja tarvitaan vain vahvistamaan omat masuvihlonnat.

Tule hyvä ovis, älä tule paha ovis...!

:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti