keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Ontto röllömaha, saisko täytettä kehiin!

Tuntuu ihan hurjalta ajatukselta, että tuo sivupalkin pupu on köpitellyt menemään jo kohta 5 kuukautta. Me olemme siis yrittäneet vauvaa melkein puolen vuoden ajan! Huh.

Eräänä päivänä yllätin itseni vessassa tuijottamassa pyöreätä masun röllykkääni, miettien miltä se näyttäisi jos se olisi sivulta vähän enemmän lommolla, keskeltä pyöreämpi ja erityisesti pinkeämpi ja...ja...HERÄTYYS! Minun mahastani ei löydy mitään muuta kuin ILMAA / RUOKAA / LÄSKIÄ, ja ehkä pari vaivaista lihaksensäiettäkin, mutta vauvaa sieltä ei melkoisella varmuudella putkahda ulos 9 kk:n kuluttua. Korkeintaan siellä voi olla vähän enemmän noita edellä mainittuja, jos syöminen tätä tahtia jatkuu :D

Nyt on vaan pakko antaa sakinhivutusta tällaisille ajatuksille, etten vaan joudu tähän tilaan sillä siellä ei ole kiva olla. Nyt vallitsee rauha maassa ja on hyvä & tasapainoinen olo. Haaveilu on kivaa, mutta yltiöpäinen höntyily edestakaisin tässä vaiheessa ei toimi, koska todistettavasti tästä on tullut pidempi projekti kuin odotin joten hermoja tarvitaan vielä.

Kun vihdoin tulen raskaaksi, annan itselleni luvan riehua ja intoilla niin paljon kuin ikinä haluan! Samoin saan painua vaikka heti lastenvaatekauppaan jos siltä tuntuu, koska siinä vaiheessa on odotettu ihan riittävän kauan :)

Pupu, et viitsisi vähän jarruttaa vauhtia, jooko..?

Ja tähän loppuu vielä pieni piristävä kikattelutuokio. Olen hihittänyt tänään tämän videon tahdissa moneen otteeseen! Jos on mieli maassa, niin tämä piristää takuuvarmasti :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi mikä video. :D Löysin tänään tämän blogisi ja kahlasin sen läpi. Itse samassa tilanteessa tosin pillerit jätin pois elokuussa ja kierto tasoittui nopeasti. Oviksia bongattu, mut ei ole viel tärpännyt. Menkkojen pitäis alkaa nyt loppuviikosta. Toiv eivät ala. On tää vaan rankkaa. Mekin mentiin naimisiin just hiljan. :) Aion kyllä jatkossakin lukea tätä blogiasi! :)

    Zenny

    VastaaPoista
  2. Zenny: Kiva kun löysit tiesi tänne, tervetuloa! :) Ja onnea tuoreelle avioparille! Tämä vauvaprojekti vie ihmisen (naisen) niin helposti mukanaan ja sitten tuntuu ettei jaksaisi yhtään odottaa raskaaksi tuloa...Kärsivällisyyttä kuitenkin meille, eiköhän tässä kohta raskaaksi päästä, tai ainakin niin tahdon ajatella :) Tsemppiä ja käyhän kertomassa kuulumisia ja miten tilanne edistyy!

    VastaaPoista