perjantai 12. marraskuuta 2010

Julkkisten keskenmenot

Elämä ei ole aina helppoa julkkiksillakaan. Myös rikkaat seurapiiritähtöset ja näyttelijät kokevat keskenmenoja samoin kuin me tavalliset pulliaiset.

Ihana Nicole Kidman, joka sai pari vuotta sitten tyttären, on kertonut kokeneensa keskenmenon 23-vuotiaana juuri mentyään naimisiin Tom Cruisen kanssa. Hän joutui siis odottamaan oman biologisen lapsen saamista melkein parikymmentä vuotta, mutta vihdoin pitkä odotus palkittiin.

Laulaja Lily Allen koki äskettäin hyvin traagisen keskenmenon ollessaan jo kuudennella kuukaudella raskaana. Tämä oli jo hänen toinen keskenmenonsa ensimmäisen tapahduttua vuonna 2007. Kerrotaan, että edellämainitusta syystä Allenin ensimmäinen parisuhde päättyi eroon.


Näyttelijä Kirstie Allen alkoi omien sanojensa mukaan lihoa voimakkaasti keskenmenonsa jälkeen vuonna 1990. Hänen painonsa nousi raskaana ollessaan ja menettäessään vauvan hän alkoi syödä suruunsa mikä auttoi häntä uskottelemaan itselleen, että hän oli yhä raskaana. Tästä alkoi hänen aina näihin päiviin asti kestänyt kamppailu painoaan vastaan. Lapsia Alley sai myöhemmin 2 kappaletta adoption kautta.

Yksi lempijulkkiksistani Jennifer Aniston paljasti vasta pitkän ajan kuluttua avioliittonsa päättymisestä Brad Pittin kanssa, että he menettivät avioliittonsa aikana kaksi vauvaa. Ensimmäinen raskaus päättyi 2003 ja toinen 2004, mikä ilmeisesti ratkaisi heidän avioliittonsa kohtalon. Aika pian toisen keskenmenon jälkeen he ilmoittivat eroavansa.


2 kommenttia:

  1. Enpä tiennyt kenestäkään noista julkkisten tarinoista... :( Tuntuu tällä hetkellä, että kaikki raskauteen/vauvoihin liittyvät tarinat saavat silmäni kostumaan. Mun elämässä on NIIN paljon hyvää, mutta silti jotain puuttuu... <3 Onneksi jaksan edelleen uskoa, että meidänkin aika kyllä tulee!

    VastaaPoista
  2. Harriet: Eikö vaan, surullista on vaikka koskettaakin vieraita ihmisiä...tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista