sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kierto tasaantumassa, jee

Pienen synkistelyn jälkeen löysin taas jotain positiivista! Tutkin kalenteriani ja koska olen seurannut aika tarkkaan noita kiertojen pituuksia, huomasin että näyttää ihan siltä kuin kierto olisi lyhenemässä! Tässä vanha kiertohistoria (miinus ne alkuvaiheen sekoilukierrot) täydennettynä viimeisimmällä:

1. kierto: 39 pvää, kuukautisten kesto 7 pvää
2. kierto: 39 pvää, kuukautisten kesto 7 pvää
3. kierto: 29 pvää, kuukautisten kesto 5 pvää
4. kierto: 32 pvää, kuukautisten kesto 6 pvää
5. kierto 32 päivää, kuukautisten kesto ?

Kaksi kiertoa ei toki kerro vielä paljon, koska onhan tuossa alussakin menty kaksi kuukautta 39:llä päivällä, mutta nyt olisi kuitenkin kaksi viimeisintä mitaltaan 32 päivää ja se on ihan kohtuullinen pituus. Toki noista mieluiten olisin ottanut kestoksi 29 päivää sillä silloin meillä on aina enemmän mahdollisuuksia vuodessa yrittää, mutta tähän asiaan ei taideta ottaa toiveita vastaan yhtään missään :)

Nyt siis keskityn olemaan tyytyväinen siitä, että minulla on kohtuullisen säännöllinen kierto ja kohtuullinen kierron pituus :) Niitä kultareunoja on pilvistä etsittävä nyt vaikka väen vängällä ettei kovin juutu synkistelemään.

2 kommenttia:

  1. Arvaa meneekö täällä hermo kierron kanssa... Nyt tätivierailu kestänyt jo kymmenkunta pvä:ää eikä loppua tunnu olevan vieläkään näkyvissä. No, odotellaan...

    VastaaPoista
  2. Voi Pingu, aika hurjan pitkät menkat kyllä :( Mutta eiköhän se sullakin pian helpota! Eihän tuota voi ikuisesti jatkua. Ja sitten teillä saattaa onnistaa jälleen yhtä nopeasti :)

    VastaaPoista