tiistai 2. marraskuuta 2010

Ovistikutus: Ja Meillä on Plussa!!

Eilisessä tekstissä lupasin kertoa vähän lisää viime päivien tikutuksesta, koska se on ollut aika hämärää puuhaa. Kuten kirjoittelinkin viime viikon puolella, testeissä viivähti parina päivänä vaisu haamu, mutta suureksi yllätyksekseni se häipyi torstaina kokonaan! Tämä siitä huolimatta, että tikutin niin illalla kuin aamullakin. En oikein käsittänyt, että miten se voi ensin tulla ja sitten mennä taas, koska kaiken järjen mukaan sen olisi hiljalleen pitänyt alkaa vahvistua.

Sama tapahtui lauantaina. Mielestäni sekä lauantaisen aamu- että iltatikutuksen yhteydessä tuli hyvin haalea haamu, mutta sunnuntaina ja maanantaina täysin puhdas nega!

Tosi omituista. Aivan kuin ovulaatio olisi siellä miettinyt itsekseen, että tulenko vai enkö, ja sitten päättänyt että hähhähhää, enpäs tulekaan.

Mutta kuinkas ollakaan, tänään on ollut hieman inha ja varsin tuttu alavatsakipu kaverina koko päivän. Vajaa tunti sitten tein ovistestin, ja huraa, meillä on plussa!!

Tuntuu aivan mahtavalta, sillä minä toimin! Koneisto on käynnissä ja täysin toimintakykyinen. En olekaan epäkelpo vaan aivan lisääntymiskykyinen yksilö! :D

Tämä on paras mahdollinen tulos ja antaa tosiaan toivoa tulevaisuuteen, vaikka mies ei hollilla olekaan. Jatkossa pystyn ennustamaan tosi hyvin ovulaation tulon ja sitten vaikka varmistamaan vielä yhdellä, kahdella testillä jos siltä tuntuu. Ja mikä parasta: jos tuolla sisuksissa elää vielä viikonlopun jäljiltä pari sitkeätä sissiä, niin sitä ei tiedä mitä tästä kierrosta vielä seuraa...:)

7 kommenttia:

 1. Jes, ONNEA!! :)

  Mulla on muuten käsitys noista ovistikuista, että haamuihin ei kannata luottaa eikä se välttämättä tarkoita oviksen lähestymistä. Että ainoastaan plussa merkitsee jotain. Tiedä sitten, tämän olen lukenut joskus aikoinani joltakin vauvapalstalta :)

  VastaaPoista
 2. Muistan tuon tunteen ekan oviksen tikuttamisen aikoihin, kovasti tärppipeukutuksia kehiin nyt!! Ja pisteet tuosta kuvasta, hih.

  VastaaPoista
 3. Mulla tulee usein haaleita haamuja ovistesteihin, eikä ne mitään merkitse. Vain tosiaan kahdella yhtä vahvalla viivalla on merkitystä. :P

  Paljon onnea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! :)

  Suurenmoinen & Miraana: taidatte olla oikeassa niistä haamuista, nyt sen tiedän. Mutta tulipahan nähtyä millainen se haamu oikein on :)

  VastaaPoista