keskiviikko 24. marraskuuta 2010

5 syytä miksi minusta pitää tulla äiti ja pian

1. Olen jo nyt vaarassa tulla siksi tiukkapipoiseksi lapsettomaksi naapurin rouvaksi joka komentaa muiden lapsia ja paasaa siitä kuinka kovaa meteliä ne mokomat pitävät. Äkkiä yksi pieni mölyapina tänne, kiitos!

2. Haluan olla esimerkki siitä, että vahinkoa ei tarvitse laittaa kiertämään. En halua toistaa joitain niistä ikävistä asioista joita lapsuudessani jouduin kokemaan. Haluan oikeasti tarjota lapselleni lämpimän ja tasapainoisen lapsuuden, ja uskon aidosti pystyväni toteuttamaan kaiken sen.

3. En halua olla epäcooli vanha mutsi, joka ei vaan tajuu. Joten miten olisi pieni pikainen plussa tähän suuntaan nyt ihan lähiaikoina ennen kuin olen 40 vee...

4. Tuskin maltan odottaa, että pääsen tämänhetkiseen unelma-ammattiini kotiäitiyteen! Olisin valmis vaihtamaan vaikka heti, mutta rekrytointiprosessi tuntuu olevan pirun hidas ja perusteellinen.

5. Jos raskautta pitää odottaa vielä vuosi, niin sitten tulemme ehkä olemaan pulassa työpaikkojemme kanssa. Miehen töissä tapahtuu iso muutos ja ehkä edessä on paikkakunnan vaihto. Minä taas en voi tehdä samaa irtisanomatta itseäni...mammalomalla puolestaan voin muuttaa miehen perässä vaikka kuuhun!

3 kommenttia:

 1. Kyllä minä näillä perusteluilla myöntäisin teille yhden mölyapinan ja rekrytoijana katsoisin että ansaitsisit paikan. :D

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sinulle tunnustus:)

  Ja kyllä tuossa on hyvät syyt miksi sinusta pitäisi tulla äit, voimia!!

  VastaaPoista
 3. Äni: kiitos! Saisivat siis laittaa vauvaa matkaan "sieltä jostain" ja nopsaan ;)

  Ninni: voi kiitos kovasti!

  VastaaPoista