keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Ällöpositiivisuusvaroitus!

Täällä auvoisat fiilikset jatkuvat. Hehkuttelen koko ajan sisäisesti ja fiilistelen sitä, miten tässä kierrossa kaikki meni sittenkin niin putkeen. Tai siis ainakin ajoituksen ja puputtelun puolesta, sitähän ei voi vielä tietää onko ns. kala napannut onkeen.

On vaan niin ihmeellisen positiivinen olo.


Minulla on joku kumma tunne sisuksissa, että nyt tällä kertaa asiat voisivat olla toisin. Ehkä Joulupukki on sittenkin vastaanottanut kirjeeni tai joku tyyppi tuolla ylhäällä on kuunnellut. Jos tämä hartain toiveeni nyt tosiaan toteutuu, niin luvassa on paras joulu ikinä!! Ja muutenkin ensimmäinen joulu avioparina mikä jo itsessään on aivan huippua.

Jouluun mennessä kuukautiset ovat alkaneet, jos ylipäätään ovat tullakseen, joten siinä vaiheessa tiedetään jo mikä on homman nimi :)

Eipä ole aikoihin ollut tällaista kutinaa ilmassa! Kaiken varalta suuntaan kuitenkin ajatukset seuraavaan kiertoon, ja mikä helpottavinta, mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös silloin ovulaation aikaan meillä on miehen kanssa mahdollisuus olla yhdessä eli panostaa perhesuunnitteluun :D

Nyt painun tästä toivomaan...

4 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa kun olet onnellinen ja iloinen!
  Toivon totisesti, että sisuksissasi oleva tunne on oikeassa :)

  Täälläkin menee kivasti.
  Menen huomenna sovittamaan hääpukuani helmikuussa olevia häitä varten :) En ole uskaltanut aiemmin sovittaa sitä, kun olen toivonut että tulisin raskaaksi ennen häitä. Mutta jos nyt tärppääkin, masu ei ehdi juuri suurentua, niin mekko istuu kyllä hyvin siltikin.

  Helmikuussa mennään avioparina sitten hoitojonoon, kivaa! Ja huomenna haen clomireseptin, mutta se ei ehtinyt tähän kiertoon (kun pitää ottaa kp 3-7 ja tänään on jo 6), mutta seuraavaan sitten. Mukavaa sekin.

  Ja vielä lisää, valmistuin tänään kandiksi (ei mikään ihmeellinen juttu, on tarkoitus kuitenkin jatkaa vielä opintoja, mutta kunhan sanoin, tänään on hyvä päivä!)

  VastaaPoista
 2. Toivotaan totisesti, että aavistuksesi ovat oikeassa ja saatte tästä kierrosta plussan! :) Olis kyllä älyttömän ihana joululahja!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuinka olet positiivisella tuulella! Peukut pystyssä pikkuiselle :)

  VastaaPoista
 4. Riina: onneksi olkoon valmistumisen johdosta!! Hieno juttu, ja häätkin tulossa. Hyvä puoli varmasti tuossa raskaaksitulon siirtyessä on että voit nyt ainakin nauttia häistä ilman isoa masua. Sen jälkeen ehtii sitten panostaa vauvantekoon :)

  Jii: jeps, kerrankin odotan kieli pitkällä joululahjaa mutta vain yhtä ainoaa sellaista :D

  Harriet: thanks! :)

  VastaaPoista