tiistai 21. joulukuuta 2010

Loistavia uutisia!

Nyt täällä on kuulkaas niin mahtavia uutisia, että joulukiireet piti heittää hetkeksi syrjään ja tulla kertomaan teille mitä täällä oikein tapahtuu!

Tänään kun tulin töistä kotiin, odotti meitä pöydällä hyvin paksu valkoinen kirjekuori. Luulin saaneeni labravastauksia, mutta kuori sisälsikin jatkotoimenpiteet siitä kun gynekologi laittoi meille lähetteen hedelmöityshoitoihin.

Ja tulos on, että meille on nyt varattu aika hoitoihin! Ja mikä parasta, se on jo huhtikuulle!! :)

En voi käsittää tätä hyvää tuuriamme. Olin salaa siinä uskossa, että gynekologini oli ehkä hieman liian positiivinen hoitojonojen suhteen ja että sairaalassa kuitenkin laitettaisiin meidän asia jonnekin viimeiseen Ö-lokeroon mistä se sitten kesän loppupuolella kaivettaisiin esiin ja armosta annettaisiin vihdoin meillekin aika.

Sen sijaan sieltä tuli suitsait noin vaan aika ainoastaan kolmen viikon jonotuksen jälkeen ja senkin jälkeen tarvitsee odottaa enää tasan neljä kuukautta. Tämä on meille toiseksi paras joululahja sen jälkeen kun joulupukki ei täyttänytkään sitä meidän ykköstoivetta eli plussatestihaavetta :) :)

Jee jee!!

P.S. Muista osallistua arvontaan.

6 kommenttia:

 1. Jeeee! Ja arvaa mitä: TÄTI TULI VIHDOIN VIERAILULLE!! :) Hyviä uutisia siis samana pvä:nä meille molemmille. Ja kakkosarpalipuke huomenna pamahtaa blogiin... ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja uutisia! Hihkaisin oikein kun luin tämän iloisen kirjoituksen. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, haluatko paljastaa missä kaupungissa te asutte? Mietin vain, että kauankohan täällä Tampereella pitää varrota jonossa..

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos :)

  Hyvä Pingu!! Vihdoin pääsette etenemään taas "projektissa", hienoa :)

  Riina: sorry, mutta en halua ainakaan vielä paljastaa sijainnista sen enempää, mutta voin kuitenkin kertoa että en asu Tampereella :) Löytyisiköhän googlettamalla ihan vaikka aiheen hakusanoilla tietoa? Löysin pari kuukautta sitten jotain tietoa myös meidän asuinkaupungin jonoista kun etsin.

  VastaaPoista