sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kipuja ja testituloksia odotellessa

Olen tässä viime päivät yrittänyt kuulostella masuoireita, että onko siellä mitään kiinnittymiskipujen tapaistakaan, mutta masu on tyyni ja oireeton. Paitsi mitä nyt vähän ilmavaivoja oli tässä eräänä päivänä, niitä ei kai lasketa :P

Kuinka pian niitä kiinnittymiskipuja oikein pitäisi tulla....anyone?

En nyt jaksa olla hirveän pettynyt jos meillä ei hyvistä tuntemuksista huolimatta nyt tärpännytkään. Nyt on ihanaa joulunaikaa luvassa omine kiireineen eikä ehdi niin keskittyä joka hetki ajattelemaan vauvoja. Ihan kohta sitäpaitsi pitäisi tulla testitulokset verikokeistani, joissa kävin muutama päivä sitten!

Labrassa luvattiin, että tulokset tulevat postissa "alkuviikosta", mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Olisi ihan huippua päästä niihin käsiksi jo nyt, mutta ei kai auta kuin odottaa. Pitäkää sormet ja varpaat ristissä puolestani että siellä on kaikki kunnossa! Itse olen tähän asti kuvitellut, että kroppa toimii oikein, mutta nyt siitä vasta saadaan oikein mustaa valkoisella.

Puolentoista viikon päästä jätetään miehen simppanäyte, mutta harmillisesti niiden tulosten saaminen venyy joulunpyhien ja välipäivien yli. Kuulemma ainut lääkäri joka niitä voi lausua, on heillä vain päivän tai kaksi viikossa ja jää juuri meidän visiittimme aikaan joululomille. Minkäs teet, kun aikaisemminkaan emme voi näytettä sinne toimittaa, joten odotettava on.

ToivonToivonToivon, että kaikki on kunnossa...:)

4 kommenttia:

 1. Tääkin toivoo että teillä on kaikki ok!
  Tai ainakin helposti korjattavissa, jos jotain löytyy..

  En osaa sanoa kiinnittymiskivuista mitään. En osannut kyllä kuulostellakaan, en luottanut että voisin tulla raskaaksi (miehen siittiöistä näytteen mukaan liikkuu 1 % ja kaikki on epämuodostuneita).
  Mutta kun olin viikon kärsinyt ummetuksesta, vaikka en ikinä kärsi siitä, tulin ajatelleeksi että josko sittenkin, ja kyllä, sain kaksi viivaa testiin. Muuta oiretta en sitten saanutkaan ollenkaan, paitsi nännien ulkomuoto vähän muuttui. Eikä ole muuttunut keskenmenon jälkeen takaisin alkuperäiseksi, hassua :)

  Minusta ei löytynyt mitään vikaa. Tai siis kierto on epäsäännöllinen ja en ovuloi joka kierroksella, mutta syytä ei tiedetä. Aluksi epäiltiin ylipainoa, mutta sain painoni normaaleihin lukemiin, ja silti samat ongelmat jatkui. Toki ois järkevämpää poistaa se syy, eikä vaan korjata seurauksia.. Mutta kun ei löytynyt mitään, niin en kyllä enempää voi itse tehdä. Tai siis en ole vielä keksinyt.

  VastaaPoista
 2. Mulla kiinnittymiskivut alkoivat tuntumaan vähän ennen kuin kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Muistan, että kivut olivat aika koviakin, koska heräsin mm. yöllä niihin. Omat kipuni eivät muistuttaneet kuukautiskipuja, vaan olivat selkeästi erilaisia. Joissain kirjoituksissa niistä käytetään sanaa "nippailut", mutta se sana ei kuvannut minun kipujani, mulla kipu oli ainakin paljon voimakkaampaa kuin nipistely. Toisena oireena oli ihan hervottoman kipeät rinnat. Pelkkä kävely sattui niihin. Pahoinvointi tuli vasta viikolla 7.

  Raskaustestin tein vasta, kun kuukautiset olivat viikon myöhässä. Reilu plussa pärähti mittariin heti ennen kuin testiviiva edes ehti kunnolla piirtyä ruutuun. Mutta kyllä sen tuloksen tiesi jo etukäteen, koska ne oireet oli niin erilaiset. Muista kuitenkin Verona, että varmin oire siitä, että on raskaana on se, että kuukautiset jäävät tulematta. Monilla se on ainut oire.

  T. Hellu

  VastaaPoista
 3. Hei pitkästä aikaa,toivon myös että kaikki kunnossa ;). Seuraan mielenkiinnolla tutkmuksianne, harkiten (ja osin aloitettujakin) omia.

  Joko sieltä on postia tullut? Tietysti toivotaan ettei teidän tarvi hoitoja aloittaakaan, vaan tästä kierrosta tärppää :). Kiinnittymiskipuja saati vuotoja ei ole kuulemma kaikilla. Omakohtaisista paha puhua, esikoita kun kuumeillaan :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Riina: oireita on näköjään monenlaisia :) Niin, ei sitä varmaan itse voi kovin paljoa tehdä jos ei aina ovuloi. Pitää vaan heiluttaa peittoa tarpeeksi säännöllisesti ja toivoa, että jossain vaiheessa natsaa...

  Hellu: olet varmasti ihan oikeassa! Harvoilla kai noita kiinnittymiskipuja onkaan, tai miksi sitten on niin helppoa elää elämäänsä huomaamatta edes olevansa raskaana...Olisi vaan niin kiva saada joku "merkki" :)

  Vilho: moikka pitkästä aikaa! Ei ole valitettavasti kuulunut mitään, ei testituloksista eikä kuukautisistakaan. Minulla vaan on paha tunne juuri tänään, että kohta ne menkat alkavat...hmm, toivottavasti olen väärässä! Tsemppiä sinnekin :)

  VastaaPoista