maanantai 6. joulukuuta 2010

Kadonneen Ovulaation Metsästys

Arvatkaapa missä minä olen? Jep, murun luona.

Arvatkaapa lisäksi, missä ovulaatio on? No sen kun tietäisi!

Olen tikuttanut into piukassa jo neljättä päivää, eli meneillään on operaatio kadonneen ovulaation metsästys. Tätä siis ihan kirjaimellisesti, sillä sen perhanan oviksen piti olla täällä perjantaina ja lauantaina, eli kierron 21. ja 22. päivä.

Sen sijaan luvassa on vain tätä, joka päivä:

Välillä siinä vilkkuu hentoinen haamu, mutta sillähän ei ole tässä puuhassa mitään merkitystä. Eilen ja tänään on ollut hienoista munasarjatykytystä ja alavatsakipua, mutta ei sillä tutulla perinteisellä voimalla ollenkaan.

Mitä helvettiä tämä oikein meinaa?? Juuri kun ollaan murun kanssa yhdessä ja piti olla otolliset päivät. Minulla on paha aavistus, että tässä jäi nyt koko ovis välistä, sillä tuskin se nyt enää tulee kun kuukautisten pitäisi alkaa viikon päästä….

Ja se tästä vielä puuttuisi, etten pääse täältä kotiinkaan, kun lakko vaan jatkuu…ja labratesteihinkin pitäisi ehtiä.

P.S. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikesta valituksesta huolimatta!

3 kommenttia:

 1. Voi ei!! :(

  Mitä muuten, jos ovis jää välistä?

  (Tiedän hävettävän vähän tästä asiasta. Oon huomannut ovistesteillä että en joka kierrossa ovuloi lainkaan. Mutta olen pohtinut, että mitä kuukautiset on? Miksi en tiedä näitä juttuja.. Olen miettinyt, että välillä vuotoni on niukempaa ja välillä runsaampaa. Voiko olla, että se on niukka niillä kerroilla kun en ole ovuloinut?)

  Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin :)

  VastaaPoista
 2. Höh. Mutta voihan ovulaatiosi vain olla hieman normaalia myöhemmässä (onneksi siittiöt elää kauemminkin kuin vain yhden päivän ;>) tai sitten se on mennyt testeiltäsi vain ohi (esim. joillakin se LH-huippu kai vaan on niin lyhyt).
  Itsellänikin kävi niin, ettei tässä kierrossa tullut plussaa ovistestistä... mutta toivon kuitenkin parasta. :)

  VastaaPoista
 3. Riina: et ole ainoa, eivät ne minunkaan tietoni niin hääppöisiä ole...Piti ihan googlettaa ja wikipedian mukaan kuukautisvuoto tulee koska kohdun vanha limakalvo poistuu ja sen mukana verta.

  Jos ovis jää välistä niin kai siitä voi mm. päätellä, että jonkinlaisia ovulaatio-ongelmia saattaa olla. Nämä ovat käsittääkseni naisilla aika tyypillisiä. Sehän tietysti sitten aina hankaloittaa vauvansaantia kun niitä yrityskertoja ei ole vuoden aikana niin monta kuin joka kierto ovuloivilla.

  Miraana: niin se onneksi olikin! Tänään tuli positiivinen testitulos :) Edellisessä kierrossa sain kahtena peräkkäisenä päivänä tosi vahvan plussatuloksen myös, joten siksi ajattelin että ei se ole varkain voinut mennä ohi koska sentään kahdesti päivässä tikutettu. Tsemppiä sinne hedelmöittymiseen! Jos olette olleet "aktiivisia" niin toivoa varmasti on :)

  VastaaPoista