tiistai 7. joulukuuta 2010

Mattimyöhäinen suvaitsi vihdoin saapua!

Katsokaapa mikä ääni tänään on kellossa:


Joku myöhästelijä on vihdoin saapunut maisemiin :)

Luojan kiitos! Pelästyin eilen pahemman kerran, että tästäkös ne ovulaatio-ongelmat nyt alkoivat, mutta onneksi niin ei ollut asian laita. Näyttää vaan siltä, että tästä tulee ihan jättikierto kun ovuloin vasta kiertopäivänä 25 (ja varmaan myös 26), mutta toisaalta mitäpä se haittaa. Ja varsinkin siinä tapauksessa, että tämä olisi vihdoin SE kierto josta tärppää :))

Mieliala nousi tuosta testituloksesta noin potenssiin tuhat! Tässä on muutenkin ihan loistavat mahdollisuudet koska nyt ollaan heiluteltu peittoakin ihan kiitettävästi ja kaikesta päätellen täsmälleen oikealla ajoituksella.

Ja voiko tästä päivästä enää huipumpi tulla: lentoliputkin sain kotiin eli ei tarvitse jäädä maailmalle jumiin lakon takia :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla! Toivon niin kovasti, että tämä olisi SE kierto! Peukut pystyyn :)

  Ja kiitos vastauksestasi siihen edelliseen kommenttiin :) Saan ehkäpä tammikuun kiertoon clomea ovulaation tueksi YTHS:ltä.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa!! Tärppejä sinne siis! :)

  VastaaPoista
 3. Me ovuloidaan samaan tahtiin:) Eilen sain positiivisen tuloksen ovistikulla kun ehdin jo melkein luopua toivosta että tässä kierrossa edes ovuloin. Itsellä siis kiertopäivä 23. Kyllä eilen hymyilytti ja muutenkin olin aivan megahyvällä tuulella pitkästä aikaa, on kiva että osaa edes ovuloida, vaikkei lapsia ole vielä osannutkaan saada aikaiseksi;)

  Peukkuja molemmille:)

  -J-

  VastaaPoista
 4. Riina: kiitokset :) Toivon, että clomeista on apua yritykseen!

  Anonyymi: kiitos:)

  -J- hauska yhteensattuma! Pidetäänpä peukkuja että tulisimme myös raskaaksi yhtä aikaa :)

  VastaaPoista