tiistai 28. joulukuuta 2010

Tulevan vauvan kampevarasto

Juuri ennen joulua posti muisti minua paketin saapumisilmoituksella. Ihmettelin, että mitä sieltä on oikein tulossa, sillä en muistanut tilanneeni yhtikäs mitään. Mies kävi noutamassa paketin puolestani postista, ja sieltä paljastui tämä ihana vauvan leluboxi mistä nimenomaisesta syystä haksahdin pari kuukautta sitten tilaamaan Vauva-lehden!

(Sorry hölmö mainoskuva)

Tuo boxi on aivan upea! Kun minun kerran piti mennä tekemään taikauskoanikin uhmaten ensimmäinen "hankinta" sille olemattomalle vauvallemme, olen todella tyytyväinen että se on juuri tämä esine. Se tulee aivan varmasti palvelemaan meitä kaikkien tulevien lastemme leikeissä :)

Ja lisäksi, mikä huvittavinta, sen samaisen olemattoman vauvan vaate- ja roinavarasto toisaalla sen kun kasvaa. Olen jo aiemmin maininnut, että itse en halua hankkia mitään vielä tässä vaiheessa, mutta miehen veli perheineen tallettaa meille koko ajan kaikki heidän kahden pienen pojan ylijäämävaatteet ja tarvikkeet. Eilen mies sanoi, että anopin mukaan tavaraa on jo ihan julmettu kasa. Nuorin miehen veljen lapsista on nimittäin jo 1,5-vuotias ja kaikki mitä hän ei enää tarvitse, menee talteen meitä varten. Siitä kaikesta tavarasta vain osan mainitakseni sieltä löytyy vaatteita monta kassillista, turvaistuin autoon, 3(!) vauvansänkyä, yhdet tai kahdet vaunut (pitäisikö nyt olla tyytyväinen kun jää se valintavaihe kokonaan välistä), leluja, sekalaisia tarvikkeita yms yms.

O'ou ja apuva. Paineet sen kun kasvavat...

Lisäksi miehen ystävä tokaisi Tapaninpäivänä kylässä ollessaan, että jokos teillekin kohta tulee se lapsi. Vastaukseksi hän sai kiemurtelua ja jäykkää "heh heh mikä vauva, ei me vielä...köh köh". Todella läpinäkyvää. Lopuksi hän vielä kommentoi, että hän toivoo että meitä onnistaa todella pian.

Noh, mitäpä siihen voi sanoa. Tuo kaikki on täysin lämmöllä ja vilpittömyydellä sanottua, joten ei melkein jaksa edes yrittää esittää vastaukseksi mitään muuta...pitänee satsata vähän enemmän niiden ventovieraiden ja puolituttujen väistelyyn :D

3 kommenttia:

 1. Minun on pakko myöntää, että inhoan noita "koskas teette seuraavan lapsen" uteluita. Nyt varsinkin kun sitä vauvaa on "tehty" jo se parisen vuotta... Onneks mulla on ollut hyvä syy sanoa, että katsotaan sitten kun talo on valmis (raksaamme siis). On vielä noin vuosi aikaa...

  VastaaPoista
 2. Kiva leluboksi :) Muistan leikkineeni tuollaisella neuvolan odotushuoneessa, kun 4 vuotta nuorempi siskoni oli siellä tarkastuksessa. Se oli jotenkin huono kuutio, kun yhdestä reiästä mahtu kaikki palikat :( Toivottavasti teillä on ihan kunnollinen! Luulis, kun on kerta Brio.

  Me ollaan aika avoimesti kerrottu yrittämisestä. Hyville ystäville ollaan sanottu missä on vika jne ja tutuille ollaan vaan sanottu, ettei ihan vielä ole tärpännyt, ilman sen kummempia selityksiä. Oon niiin huono pitämään salaisuuksia. Tai en ole sillain mainostanut sitä, mutta jos on tullut jotenkin puheeksi, olen kertonut, esim olisin kertonut teidän tilanteessa Tapaninpäivänä. Ja just niinku sanoit, en oo jaksanut kysyttäessä esittää mitään muuta.

  Viime talven ja kevään aikana laihdutin paljon, kun gyne sano, että ovulaatio-ongelmiin vaikuttaa ratkasevasti ylipaino. Kesän aikana painontipahtaminen tasaantui ja nyt oon ollut puoli vuotta tämän kokoinen, pikkuisen on vielä ylipainoa (BMI on jotain 26). Miehen äiti kysy multa, että meinaanko vielä yrittää laihduttaa, vastasin reellisesti että en, sillä gyne sano ettei tää ylipaino enää vaikuta ovulaatioon. Oikeestaan olin sillä hetkellä vähän vihainen anopille, kun ei mun mielestä saa tollain kysellä että ootko tyytyväinen nyt, tai sain sen käsityksen, ettei hän ainakaan olis tyytyväinen jos olis mun kokoinen.. Mutta tuskin se sitä sillain tarkotti, ylipainosena tulee yliherkäksi kaikkiin painoasioihin :)

  Ihanaa, kun miehen veljeltä saatte tarvikkeita! Tuskin ne loukkaantuu, vaikka ette ihan kaikkea ottaisikaan käyttöönne. Valkkaat vain parhaat päältä :) Jos vaikka haluaisit valita erilaiset vaunut!

  VastaaPoista
 3. Suurenmoinen: juu, ne on inhottavia koska ne tulee aina niin yhtäkkiä ja puskista ettei ehdi varautua...

  Riina: mulla oli myös tuollainen lapsena mutta ihan erivärinen ja -näköinen :) Onnittelut painontiputuksesta! Sulla on varmaan ihan loistava itsekuri, ja vahva tahto taustalla :) Musta tuntuu myös, että ei me ihan kaikkea niistä veljen perheen tavaroista oteta..mulla on aika vahva oma esteettinen näkemys siitä mikä on kaunista ja mikä ei joten saattaa käydä kova karsinta :)

  VastaaPoista