sunnuntai 19. joulukuuta 2010

PuolivuotissynttäriARVONTA !!

Tänään tulee kuluneeksi tasan 6 kuukautta siitä, kun Haikaran Jalanjäljillä - blogiin ilmestyi ensimmäinen postaus. Tästä on muodostunut minulle tärkeä ja rakas harrastus, mistä olen saanut tosi paljon tsemppiä raskautumisyrityksiin. En olisi ikinä arvannut kuinka hauskaa tästä puuhasta saattaisi tulla!

Tästä kaikesta on kiittäminen teitä, rakkaat lukijat, joten pyöräytetäänpä pikkusynttäreiden kunniaksi pystyyn arvonta. Teillä on mahdollisuus voittaa palkinto kommentoimalla tätä postausta. Tässä palkinnot:


1. Valkosiniset Adidaksen ensilenkkarit pojalle, koko 19. Paketin sisällä näkyy myös tuollainen pieni valkoinen pehmolelu joka kuuluu pakettiin.



2. Vaaleanpunaiset puputöppöset tytölle, koko 16/18



3. Satsi ovulaatio- ja raskaustestejä, joilla voi seurata esimerkkiäni ja ottaa kaikki konstit käyttöön raskautumista yrittäessä :)


(Pahoittelut huonosta kuvien laadusta)

Paljastan tässä vaiheessa vastauksen tämän postauksen tehtävään kertoa, miksi kuvan töppöset olivat minulle rakas esine. Johtuu siitä, että minulla on koko pienen ikäni ollut sellainen hassu pieni haave, että haluan kertoa tulevalle miehelleni raskaudesta antamalla hänelle pienet vauvan ensiaskelkengät lahjaksi :) Niitä postauksen tyyppisiä valkoisia pieniä pitsikenkiä en löytänyt kovista etsinnöistä huolimatta mistään, joten ratkaisin ongelman hankkimalla nuo edellämainitut popot ja nyt siinä on siis tarjolla töppöset sekä pojalle että tytölle!


Arvonnan säännöt:

- arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin
- ilmoita kommentissasi osallistutko kaikkien palkintojen arvontaan tai vain johonkin niistä
- et tarvitse google-tiliä, vaan anonyymitkin voivat osallistua ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteensa kommentin yhteydessä
- kommentoimalla saat yhden arvan, jos bloggaat saat linkittämällä omaan blogiisi toisenkin arvan
- arvonta päättyy viikon päästä sunnuntaina 26.12 ja vastausaikaa on klo 21.00 asti. Sen jälkeen arvon voittajat ja lähetän heille sähköpostia palkintojen postittamiseksi.
- kommentin yhteydessä olisi kiva kuulla minkälaisista postauksista pidät eniten ja mitä haluaisit lukea jatkossa :)

Onnea arvontaan!

24 kommenttia:

  1. Onpas kiva idea! Arvontoja harvemmin näkee näissä yritys/raskaus/vauvablogeissa. :)

    Osallistun nyt vain yhdellä arvalla, kun ei riitä aika oman blogin päivitykseen. Tällä arvallani osallistuisin sekä 1. että 2. palkintojen arvontaan. Ovistesteillä ei taida meille olla juuri nyt käyttöä. ;) Ja sen verran on viikossa vatsa pullahtanut esiin, että raskaus alkaa näkyä jo päällekin päin. <3

    Itse olen tykännyt lukea kaikista kirjoituksistasi aiheeseen katsomatta. Kirjoitat hauskasti ja rempseästi, turhia säästelemättä ja kaunistelematta. Tykkään rehellisestä ja aidosta meiningistäsi! :)
    Ja pidän paljon peukkuja teidän onnistumiseksi!

    VastaaPoista
  2. Oletpas jaksunut nähdä vaivaa blogisi eteen :) Osallistuisin kaikkien palkintojen arvontaan. Kiva on lukea muistakin, jotka raskaaksi haluaa, koska muuten on netti täynnä odotusblogeja :P Sähköposto: sonja_honkanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Oijoi mitä palkintoja :) Osallistun kaikkien palkintojen arvontaan ja 2 arvalla eli tässä on blogini linkki: http://lovemeyetandforever.blogspot.com/ se ei ole aivan täysin samaa aihepiiriä mitä sinulla,mutta on pikku hiljaa kääntymässä samaan aihepiiriin kunhan vuosi vain vaihtuu.

    Olen tykännyt lukea mielelläni kaikista aiheista mitä olet kirjoittanut.Olen itse suunnitellut kanssa tehdä vaippakakkua kaverilleni lahjaksi kun hän saa kuukauden päästä pienokaisen ja se varmasti piristää yksinhuoltaja ystävääni :)

    VastaaPoista
  4. Yksi arpa kiitos. Ykköspalkinto olisi kiva, naapuriin kun syntyi juuri pikkarainen poju.

    VastaaPoista
  5. Oi, mitä palkintoja! Haluisin osallistua kaikkien palkintojen arvontaan, ja toivon toivon toivon, että olis käyttöä pian noille tossuillekin :) Ovistesteille on aina käyttöä ;)

    Pystytkö näkemään s-postini? En mielelläni kirjoittaisi sitä tähän kaikkien nähtäväksi, kun se on mallia etunimi.sukunimi :)

    VastaaPoista
  6. Olin niin tohkeissani äsken, että jätin sit vastaamatta sun kysymykseen. Oon tykännyt lukea kaikkea mitä olet kirjoittanut. Oon Änin kanssa samoilla linjoilla, on ihan huippua, kun oot rehellinen ja kirjoitat mitä sun tulee mieleen ja mitä sillä hetkellä pyörii mielessä! Jatka samaan malliin :) Jos keksin jonkun aihe-ehdotuksen, jonkun mistä haluaisin lukea, kerron kyllä :)

    VastaaPoista
  7. Osallistun 1. ja 2. palkinnon arvontaan :) Postausehdotuksia ei oikeen ole koska tykkään kaikista sun kirjoituksista!

    VastaaPoista
  8. Osallistun 1. ja 2. palkinnon arvontaan minäkin. Ja osallistun kahdella arvalla.

    Pidän kaikenlaisista kirjoituksista, joten jatka vaan samaan malliin. :)

    VastaaPoista
  9. Osallistun 1. ja 3. palkinnon arvontaan. Jatka samaan malliin blogin kanssa:)

    Paka

    VastaaPoista
  10. Tämähän oli hauska yllätys! Olen hulluna arpajaisiin, vaikka onni ei aina potkaisisikaan. =)
    Osallistuisin 1 ja 2 palkintojen arvontaan. Tällä hetkellä kun kaikki kaapit ja laatikot pursuaa noita ovulaatio- ja raskaustestejä... =)
    Ja siihen millaisia postauksia toivoisin; Mielestäni nyt ollaan hyvillä linjoilla. Postaukset ovat paitsi päiväkirjamaisia/henkilökohtaisia, myös ajankohtaisilla aiheilla varustettuja. Olen tykännyt kyllä lueskella.
    Sähköpostia en mielelläni tähän laittaisi(kun se on etunimi.sukunimi-muotoa), mutta jos onni potkaisisi, voitko käydä heittämässä tiedon siitä blogiini?

    VastaaPoista
  11. Oi, onpa ihania. Kaikkiin mielelläni osallistun ja kahdella arvalla (linkki tähän merkintään löytyy nyt blogini sivupalkista).

    Mailiosoite: miraana(ät)hotmail.fi

    On mukavaa kuulla omista kuulumisistasi, mutta "tietoiskutkin" ovat olleet mielenkiintoisia.
    Eli jatka vain samaan malliin kuin aina ennenkin! :)

    VastaaPoista
  12. Sydämelliset onnittelut puolivuotissynttäriblogille siis! :) Tänään on myös minun ja aviokin puolivuotishääpäivä, siispä tämä on kaikin puolin oikein hyvä päivä!!

    Tykkään erityisesti blogistasi kirjoitustyylisi vuoksi. Sanot asioista mielipiteesi rehellisesti ja suoraan siten, että samaistun useasti postauksissa esittämiisi seikkoihin. Ja tietysti se, että olemme periaatteessa samassa elämänvaiheessa ja tavoitteemme on sama (=vauvahaave) tekee blogistasi erityisen kiinnostavan!

    Ja jos nyt sitten arpaonni suosii, niin mikä tahansa palkinto käy. :)

    VastaaPoista
  13. Täälläkin osallistutaan arvontaan:) Vasta orastavalla kiinnostuksella olen lueskellut vauva/vauvanyritys-blogeja, mutta koko ajan suuremmalla ja suuremmalla innolla. Ehkä minäkin vielä joskus kirjoittelen näistä asioista..

    VastaaPoista
  14. Osallistun minä myös arvontaan, tosin vain noiden ovistestien ym. niitä tarvitaan minullakin nyt jatkossa ;) Täällä siis uusi lukija terve! tässä siis tutustuessa tapaasi kirjoitella, tähän menessä sanoisin vain että jatka samaan malliin! Hyvää joulua!

    Mactiq
    mari--@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Osallistun ykköspalkinnon arvontaan.. :)

    Alunperin jäin koukkuun blogiisi (toivottavasti et käsitä väärin..), koska kirjoitat niin ihanasti vauvahaaveista ja siitä kuinka mahtavaa olisi olla äiti.

    Oman raskauteni aikana kun olin hieman hukassa tilanteeni kanssa, ja sen, että haluanko edes tätä, niin blogistasi viimeistään sain voimaa, halua ja ymmärrystä sitä kohtaan, että tämä (vauvaelämä) on todellakin sitä mitä haluan.

    Eli toivon vain, että jatkat kirjoittamista omaan ihanaan tyyliisi. Ja toivon myös että jaat meille lukijoille vielä jonain päivänä vauvantuoksuisisia päiviä. :)

    VastaaPoista
  16. Sulla on oikein mukaansa tempaava blogi! Löysin tänne vasta ja luin samantien läpi. Ja paljon kivoja faktatietoja. Oon koittanut hillitä vähän omaa kuumeilua ja vältellyt vauvasivuja (hyvin menee kuten huomaat :D), joten perusasiatkin on vielä vähän huonosti hallussa.

    Mullakin on täällä vauvahaaveet korkealla, tosin vasta lopetin pillerit ja ajattelin antaa kropan ensin palautua. Vaikka olisi ihanaa alkaa heti vauvantekohommiin :)
    Ihan vähän pitää miettiä työjuttuja kuntoon, niin tyhmää kuin se onkin.

    Nyt on vasta eka luomukierto ja tunnen omaavani kaikki raskausoireet (ei oikeasti edes mahdollista, että olisin raskaana. Ainakin se olisi hyvin epätodennäköistä). Mutta tälläistä tää on. Tsemppiä teille!

    Voisin osallistua kaikkiin arvontoihin.
    säpo: terrier84(liipalaapa)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Olipa kiva ylläri, arpajaiset! :o) Osallistun 1. ja 2. palkinnon arvontaan -testejä on just tilattu kaapit pullolleen omasta takaa. Linkki sun blogiin löytyy mun blogista muutamastakin kohtaa ja löytyy vastaisuudessakin, kunhan kerkeisin päivittämään omaa blogia.

    Ja onnittelut puol vuotis blogin johdosta.

    Jatka samaan malliin! Pidän sun tavasta kirjoittaa ja kivoista kuvista. Blogissa on kivasti faktatietoa, jonka olet vaivalla etsinyt ja pistänyt meitä varten helposti pureskeltavaan pakettiin! Mutta faktojakin enemmän tykkään lukea sun ajatuksista ja tuntemuksista plussahaaveilun tiimoilta. Itse niiin samassa veneessä, että on todella mukava lukea, että muualla on samanlaisia fiiliksiä.

    Toivottavasti plussatuulet puhaltavat pian meille molemmille! Mahtavaa joulunalusaikaa ja rauhallista joulua.

    -Tuulari
    email: tuuliviiritytto@hotmail.fi

    VastaaPoista
  18. Onnea puolivuotis bloggaajalle näin joulun alla :) Pidän rehellisen rempseästä tyylistäsi kirjoittaa. Keräät faktoja, mutta samalla kirjoitat tunteella.
    Osallistun tuon kolmos-paketin arvontaan.
    Rauhallista ja mieltä avartavaa joulua!

    VastaaPoista
  19. Kiva idea tuo arvonta! :) Blogiasi on kiva lukea, sillä olet kuitenkin positiivisin mielin mukana yrityksessä, ja kirjoitustyylisi on mahtava! (niinkuin moni muukin on huomannut!) Olen hengessä mukana ja pidän peukkuja plussalle!

    Itse tykkäisin lukea ihan myös muihin aiheisiinkin liittyviä juttuja! Kirjoittaisit varmasti niistäkin hyvin! ;)

    Osallistuisin 1 ja 2 palkintojen arvontaan!


    Oma blogini:
    http://ennas-world.blogspot.com


    Mukavaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
  20. Ihana arvonta <3 Osallistuisin ensimmäisen ja toisen palkinnon arvontaan. Nimimerkki: Pähkinä
    Ja jos arpa sattuu kohdalle, niin onnistuuko spostin lähetys sinulle sitten? Se kun on muotoa etunimi.sukunimi :)

    VastaaPoista
  21. Voi että! Minä osallistun jokaisen arvontaan!:)
    Luen melkein päivittäin blogiasi, ehkä sen takia että olen melko samanlaisessa elämäntilanteessa kuin sinä. Tosin ikää on vähän vähemmän.
    Esikoisen yritystä takana jo 1vuosi ja 4kuukautta, ja tutkimukset aluillansa. Toivottavasti ensi vuonna saisi viettää joulun oma pienokainen sylissä. <3 Tsemppiä teille!

    VastaaPoista
  22. No mä ilman muuta osallistun arvontaan, ykkös- ja kakkospalkinnot kiinnostaa. :)

    Kuten moni edellä on jo sanonut niin minäkin tykkään tavastasi kirjoittaa asioista rehellisesti ja itseäsi säästämättä, välillä vaikeastakin aiheesta.

    Kaikkea hyvää toivotan! <3

    VastaaPoista
  23. Onpa ihana idea! Hyvää synttäriä blogille ja onnittelut hoitoajan saapumisesta :)

    Minä osallistun ehdottomasti palkinnon nro kolme arvontaan.

    VastaaPoista
  24. Täytyyhän minunkin nro 3 palkinnon arvontaan osallistua. Mulla ei taida olla missään sähköpostiosoitetta näkyvillä, mutta lupaan korjata asian, jos voitan :). Tykkään aidosta ja rehellisestä tyylistäsi kirjoittaa ylipäätänsä. Kaikenlaiset postaukset kiinnostavat, eniten ehkä kuitenkin henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvät jutut, esimerkiksi tällä hetkellä kilpparijutut, kun niitä on tullut itsekin pohdittua.

    VastaaPoista